Η Mαρέβα Μητσοτάκη κέρδισε τις εντυπώσεις με δημιουργία γνωστού Έλληνα σχεδιαστή

Η Mαρέβα Μητσοτάκη κέρδισε τις εντυπώσεις με δημιουργία γνωστού Έλληνα σχεδιαστή

Δες τι φόρεσε η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Xi Jinping προς τιμήν των ηγετών των τιμώμενων χωρών.

Στην Σανγκάη βρίσκεται αυτές τις μέρες το πρωθυπουργικό ζεύγος και συγκεκριμένα στη διεθνή έκθεση της Κίνας, International Import Expo 2019, στην οποία η Ελλάδα είναι μία από τις τιμώμενες χώρες. Στο πλαίσιο αυτής τους της επίσκεψης η Μαρέβα Μητσοτάκη έκανε μία από τις πιο θηλυκές και κομψές της εμφανίσεις. Χθες, στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Xi Jinping, η «Πρώτη Κυρία» της χώρας μας εμφανίστηκε με αυτό το so chic maxi φόρεμα σε πράσινη απόχρωση, με κοντό μανίκι, το οποίο είναι σχέδιο του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια.

Αυτό το αιθέριο gown το συνδύασε με μία μοβ εσάρπα, «παίζοντας» με το color blocking, και φόρεσε στο πέτο του ρούχου μόνο μία χρυσή καρφίτσα. Αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο elegant εμφανίσεις της κυρίας Μητσοτάκη από τη μέρα που ο σύζυγός της ανέλαβε την Πρωθυπουργία της χώρας.

https://www.instagram.com/p/B4eJC7PFj_w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading