Νέα σέξι μαμά ποζάρει

Νέα σέξι μαμά ποζάρει

Το top model Karolina Kurkova λίγους μήνες μετά τη γέννηση του μωρού της κάνει δυναμικό comeback στη νέα καμπάνια Max Mara.

Το εντυπωσιακό μοντέλο εκ Τσεχίας, Karolina Kurkova, απέκτησε το πρώτο της παιδί στις 29 Οκτωβρίου. Ωστόσο η όμορφη μαμά, δεν κωλυσιέργησε καθόλου και επέστρεψε γρήγορα σε πασαρέλες και φωτογραφικά στούντιο. Συγκεκριμένα η Karolina αποτέλεσε το πρόσωπο της νέα καμπάνιας της Max Mara για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι του 2011 υπό τη φωτογραφική διεύθυνση του Mario Sorrent.

Ο ιταλικός οίκος Max Mara έχει επίσης πολλά project που τρέχουν παράλληλα, καθώς τη σεζόν που έρχεται λανσάρει το καινούργιο του label, ‘S Max Mara. Πρόκειται για μια σειρά με ελαφριά, αδιάβροχα και ευκολοφόρετα κομμάτια σε ενδιαφέρουσες αποχρώσεις, όπως cherry red, ροζ, μπλε και πορτοκαλί με ιδιαίτερες πολυτελείς λεπτομέρειες.

Το 26χρονο top model πόζαρε σε άψογη φόρμα μπροστά στο φωτογραφικό φακό του Mario ενώ σύντομα θα πρωταγωνιστήσει στις καλοκαιρινές καμπάνιες των Bottega Veneta και Jean Paul Gaultier.