Γιατί στα παραμύθια δεν πρέπει να λέμε ποτέ «όχι»!

Γιατί στα παραμύθια δεν πρέπει να λέμε ποτέ «όχι»!

Κάθε φορά που θέλω να επιλέξω ένα δώρο για αγαπημένο παιδάκι, είτε το δικό μου, είτε το ανιψάκι μου, το βαφτιστήρι μου ή το νεογέννητο της κολλητής μου, προσπαθώ να βρω αρχικά την κατεύθυνση.

Ευχαριστιέμαι κάθε φορά που έχω την ευκαιρία να αγοράσω δώρα για μικρά παιδιά. Ακόμα κι αν δεν είναι η πιο… εύκολη απασχόληση του κόσμου, η δυνατότητα που μου δίνεται, έστω για λίγο, να ταξιδέψω στον κόσμο των παιδιών, να μπω στο παραμύθι και να τα προσκαλέσω μαζί μου με το δώρο μου, με συνεπαίρνει κάθε μα κάθε φορά. Στον μαγικό κόσμο των παιδιών βρίσκω τα πάντα: Ζωάκια που μιλάνε, κάστρα με μικρές πριγκίπισσες και ηρωικούς ιππότες, τρενάκια και κουκλόσπιτα, αλλά και νεραϊδένια φορέματα, κουστούμια για μικρούς κυρίους, φτερά, στρας, αστεράκια και καρδούλες… Ζω ένα όνειρο, ένα παραμύθι - και στα παραμύθια δεν λέμε ποτέ «όχι»!

Κάθε φορά που θέλω να επιλέξω ένα δώρο για αγαπημένο παιδάκι, είτε το δικό μου, είτε το ανιψάκι μου, το βαφτιστήρι μου ή το νεογέννητο της κολλητής μου, προσπαθώ να βρω αρχικά την κατεύθυνση. Τελευταία έχω συνειδητοποιήσει ότι πέρα από τα παιχνίδια, στα παιδιά αρέσουν τα όμορφα ρούχα, ακριβώς όπως και σε εμάς τους μεγάλους. Γιατί φορώντας ένα ρούχο που είναι πραγματικά ξεχωριστό, αισθάνονται κι εκείνα ξεχωριστά. Αισθάνονται τον θαυμασμό των γύρω τους, καμαρώνουν το καινούριο φόρεμα ή το καινούριο πουκάμισο γιατί νιώθουν ωραία. Ειδικά εάν τα καινούρια ρούχα που τους κάνω δώρο αποπνέουν μια αίσθηση παραμυθιού, τότε τα παιδιά που ανοίγουν το πακέτο τους, πραγματικά ξετρελαίνονται!

ggggg

Έτσι ανακάλυψα τον παραμυθένιο κόσμο του γαλλικού οίκου παιδικών ρούχων Bonpoint, που ξεπέρασε ακόμα και τις πιο υψηλές προσδοκίες μου. Από τη στιγμή που αντικρίζω τις βιτρίνες του καταστήματος, που εκπέμπουν πάντα μαγεία, βγαίνω από την πραγματικότητα και… το παραμύθι ξεκινά. Ρούχα γεμάτα φαντασία και διακριτικές λεπτομέρειες γαλλικής φινέτσας, όμορφα υλικά, δαντελένιες λεπτομέρειες, άνετα βαμβακερά υφάσματα, αλλά και μια ροκ γοητεία και μια τολμηρή παλέτα χρωμάτων με πολύ ιδιαίτερα prints. Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω και πού να εστιάσω! Το πιο σημαντικό από όλα, είναι πως τα ρούχα αυτά φέρνουν το παραμύθι στην καθημερινότητα, καθώς δεν προορίζονται μόνο για ξεχωριστές περιστάσεις, αλλά για κάθε στιγμή.

stigmi

Παραμένοντας πάντα ιδιαίτερα κομψά, το στυλ που αναδεικνύουν αλλά και τα κοψίματα και τα τελειώματά τους είναι προσαρμοσμένα στα παιδιά, γεγονός που τους επιτρέπει απόλυτη ελευθερία κινήσεων, ώστε να μην μπαίνει φρένο στη φαντασία και τους αυτοσχεδιασμούς τους, ποτέ! Τα ρούχα της Bonpoint είναι διαχρονικά κομμάτια για αγόρια και κορίτσια που ξεπερνούν κάθε μόδα ή τάση. Μπορεί τη μια στιγμή τα παιδιά να είναι περιπετειώδεις εξερευνητές και την επόμενη ρομαντικοί ποιητές, να γίνουν rock stars ή επίμονοι αθλητές. Τα δε κοριτσίστικα φορέματα είναι όλα φτιαγμένα για σύγχρονες πριγκίπισσες, που σηκώνουν τα… φουρά τους και τρέχουν να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν, να φωνάξουν, να τραγουδήσουν, να χορέψουν, ακόμα και να λερωθούν!

lerwthoun
mmmnnn

Η συλλογή της Bonpoint που μου έχει κλέψει την καρδιά είναι εκείνη για τα νεογέννητα. Βαμβακερά, μαλακά φορμάκια, όμορφες ζακέτες, μικροσκοπικά φορεματάκια και πουλοβεράκια, ακόμα και χουχουλιάρικες κουβέρτες, είναι όλα ιδανικά δώρα για το βρεφάκι της κολλητής μου, που αξίζει μόνο το καλύτερο! Ίσως σκεφτώ να συνδυάσω το ρουχαλάκι του με ένα παιχνιδάκι, καθώς τα λούτρινα της Bonpoint είναι μοναδικά. Δεν μπορώ φυσικά να μην προσέξω πόσο μοναδικά μαγικά είναι τα ρούχα που προορίζονται για τις πιο «επίσημες» εμφανίσεις των μικρών μας, στα χριστουγεννιάτικα τραπέζια και τα πάρτυ – θα πρέπει να ομολογήσω πως τα κοριτσίστικα φορέματα με συναρπάζουν!

synarpazoun

Η Bonpoint μου προσφέρει πάντα την ιδανική επιλογή. Ρούχα που δίνουν έμφαση στην άνεση του παιδιού, συνδυάζοντάς την όμως με την περίφημη γαλλική φινέτσα – μια συνταγή μοναδική για την ευτυχία που κρύβεται στα ρούχα.

@bonpoint_greece

bonpoint.greece

Βρες την συλλογή στο μοναδικό κατάστημα Bonpoint στο Golden Hall (1ος Όροφος) – 2106856524

(Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00, Σάββατο 10:00 – 20:00, Κυριακή κλειστά)

Κεντρική διάθεση: Free Shop A.E.