Φτερά και πούπουλα

Φτερά και πούπουλα

Το glam της σεζόν εκφράζεται μέσα από φτερά, πούπουλα και πολύ extravaganza.

Τα φτερά στα ρούχα δίνουν μια ρερτό αίσθηση που εκμοντερνίζεται με το κατάλληλο περιτύλιγμα. Κομψότητα και πολυτέλεια εκχέεται σε μεγάλες δόσεις, μέσα σε μια καθημερινότητα που έχει συνηθίσει να υποστηρίζει πιο συμβατικές φόρμες.

Το απίστευτο ονειρικό φόρεμα από Alexander McQueen, συνδυασμένο με ankle boots στο ίδιο χρώμα. Το απίστευτο φόρεμα της Chanel με glam ασημένια μποτάκια και μακριά Studio 69 σκουλκαρίκια ή οι πουπουλένιες λεπτομέρειες του ίδιου οίκου σε μίνι φορέματα και φούστες. Το στυλ μπαλαρίνας του Emanuel Ungaro για πιο ρομαντικές εμφανίσεις (λετομέρεια τα ροζ γοβάκια και το χτένισμα που τονίζει την αισθητική του black swan). Τα φτερωτά mini jacket από Giambattista Valli που δίνουν μια πιο φουτουριστυική διάσταση στα ρούχα, αναδεικνύοντας μια σύγχρονη cyber γυναίκα. Το κατακόκκινο σακάκι από Zac Posen με δόσεις από πάθος και δραματικότητα και σεταρισμένο άψογα με ένα θεατρικό ολόστενο παντελόνι.

Τα φτερά υπογραμμίζονται και με λεπτομέρειες σε αξεσουάρ. Η τσάντα από Christian Dior, τα clutch της Chanel ή τα ankle strap από Pringle of Scotland. Τομλήστε το glam και μεταμορφωθείτε σε σύγχρονα icons.