Personalize your bag! Aυτό το ελληνικό brand σε προκαλεί να φτιάξεις μία It-bag στα μέτρα σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Personalize your bag! Aυτό το ελληνικό brand σε προκαλεί να φτιάξεις μία It-bag στα μέτρα σου

Πόσες φορές δεν έχεις σκεφτεί και την παραμικρή λεπτομέρεια που θα μπορούσε να έχει η τσάντα σου; Tώρα μπορείς να κάνεις αυτές τις σκέψεις, πράξεις!

ELENI
MARIAFRONT
NATALIA

Η Efi Dolcini Handcrafted Bags κάνει ένα βήµα µπροστά στην παραγωγή προαρµοσµένων χειροποίητων προιόντων µε την νέα σειρά «Persona» που δίνει τη δυνατότητα σε όλες εμάς να αποκτήσουμε µια τσάντα ακριβώς όπως την έχουμε φανταστεί, πάντα με τον bohemian αέρα και την αύρα ελευθερίας που χαρακτηρίζει το brand.

Τα κοµµάτια «Persona» είναι ιδιαίτερης αισθητικής αφού προκύπτουν από την “συνεργασία” της σχεδιάστριας µε το αγοραστικό κοινό δίνοντάς τους την ευκαιρία να γίνουν δηµιουργοί και να αποκτήσουν ένα µοναδικό κοµµάτι custom made που φέρει τη δική τους πινελιά. Η κάθε τσάντα που παράγεται µπαίνει αυτόµατα στη συλλογή και παίρνει το όνοµα της εκάστοτε δηµιουργού ή κάποιο άλλο της επιλογής της. Οι τσάντες απευθύνονται σε γυναίκες που θέλουν να κρατήσουν ένα µοναδικό κοµµάτι το οποίο θα µπει στη συλλογή Efi Dolcini.

Η δηµιουργία της σειράς «One-of-a-Kind» προέκυψε σαν απάντηση στην ανάγκη της αγοράς για πιο εξατοµικευµένα προιόντα ενάντια στη µαζική παραγωγή και το fast fashion. Η κατασκευή των προιόντων γίνεται στην Αθήνα στο εργαστήριο Efi Dolcini το οποίο είναι γεµάτο ιδιαίτερα υλικά έτοιµα να γίνουν και αυτά κοµµάτι των αξεσουάρ που πάνε πάντα µαζί µε µια γυναίκα, κρατώντας καλά κρυµµένα µέσα τους αναµνήσεις και µυστικά.

Όπως είναι και το moto της εταιρείας: Handbags carry memories... αυτή, λοιπόν, η τσάντα που μπορείς να φτιάξεις τώρα «κουβαλάει» αποκλειστικά τις δικές σου αναμνήσεις!
Info: www.efidolcini.com