It's A Rainy Day: Μπορείς να κάνεις fashion statement με το αδιάβροχο παλτό σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
It's A Rainy Day: Μπορείς να κάνεις fashion statement με το αδιάβροχο παλτό σου

Ποιος είπε ότι ένα χρηστικό ρούχο δεν μπορεί να είναι και στυλάτο;

Υπάρχουν πολλά κλισέ για τη βροχή και το στυλ μας: Δεν μπορούμε να φοράμε τακούνια και να τσαλαβουτάμε στις λάσπες, δεν μπορούμε να ισιώσουμε τα μαλλιά μας γιατί θα φριζάρουν, δεν μπορούμε να φορέσουμε πολύ μακριά φορέματα ή παντελόνια γιατί κάπου θα τα λερώσουμε και πολλά άλλα. Εκτός όμως από τα «δεν» υπάρχει και κάτι που «πρέπει» να κάνουμε… να φορέσουμε αδιάβροχο.
Τα raincoats είναι πολύ λεπτά για να τα φοράμε ως κανονικά πανωφόρια τον χειμώνα, αλλά είναι προστατευτικά για τα ρούχα και το στυλ μας αυτές τις μέρες του χρόνου που ο καιρός είναι βροχερός.

Και επειδή μόνο αυτές μπορούμε να κάνουμε styling με αυτά τα κομμάτια ως «βάση» του, στην παρακάτω gallery θα βρεις 4 tips για να φορέσεις το δικό σου αδιάβροχο με τον πιο κομψό και «επίκαιρο» τρόπο. Είσαι η κοπέλα που θα έκανε ένα total look με κάποιο εμπριμέ μπουφάν από PVC ή είσαι λάτρης του κλασικού, διάφανου raincoat; Όποιος και αν είναι ο τύπος σου παρακάτω θα βρει το outfit που σε αντιπροσωπεύει ακόμα και μια μέρα σαν και αυτή, που «έβρεχε μονότονα»…
Δες επίσης: Dreamy Bride! Ο Οίκος Νυφικών Demetrios σου δείχνει πώς να γίνεις η νύφη που πάντα ονειρευόσουν