O David Beckham μας δείχνει το #challenge που όλοι πρέπει να κάνουμε

O David Beckham μας δείχνει το #challenge που όλοι πρέπει να κάνουμε

Όσα μωρά έχουμε δει στο Instagram τις τελευταίες ώρες δεν έχουμε δει ότι στο «Μητέρα», αλλά το αναβάσεις story με παιδική σου φωτογραφία δεν είναι το μοναδικό #challengeaccepted που αξίζει να κάνεις.

#ΜένουμεΣπίτι, αλλά για ποιον μένουμε σπίτι πραγματικά; Aυτή είναι η ερώτηση που σε καλεί να απαντήσεις ο David Beckham και η Eva Longoria μέσα από το challenge που ξεκίνησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Όπως λέει και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ο αυτοπεριορισμός μας μέσα στο σπίτι βοηθάει στην μη εξάπλωση του Κορονοϊού και άρα στην προστασία των ευπαθών ομάδων, δηλαδή των ηλικιωμένων και των ανθρώπων με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Αυτό είναι και το μήνυμα που προσπαθούν να περάσουν και οι stars που θα δεις στην παρακάτω gallery, ό,τι δεν #μενουμεσπιτι μόνο για να προστατεύσουμε εμάς που μπορεί να είμαστε νέοι και απόλυτα υγιείς, αλλά όλους τους άλλους γύρω μας οι οποίοι έχουν ανάγκη την ωριμότητα και την «προστασία» μας αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Με τίτλο #IStayHomeFor, oι celebrities που βλέπεις παρακάτω δέχτηκαν το challenge και απάντησαν στο «για ποιους δικούς τους πρέπει να μείνουν μέσα» -η Mille Bobby Brown από το Stranger Things έβαλε τη γιαγιά και αυτό είναι το πιο γλυκό πράγμα που είδαμε σήμερα- κάνοντας ολόκληρο τον πλανήτη να σκεφτεί και τον δίπλα του, όχι μόνο τον υγιή εαυτό του.

Και βλέποντας τέτοιες socialομιντικές προκλήσεις σκεφτόμαστε πως ποτέ πριν ο τίτλο «Κάν’το όπως ο Μπέκαμ» δεν έβγαζε περισσότερα νόημα #καρδουλεςμονο
Δες επίσης: Coronavirus Update: 10+1 Hollywood stars κάνουν δωρεές για την καταπολέμηση του Κορονοϊού

https://www.instagram.com/p/B96tCl_B9eB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading