Αυτή η κίνηση της Μαίρης Συνατσάκη και της Αθηνάς Οικονομάκου... πολύ μας συγκίνησε!

Αυτή η κίνηση της Μαίρης Συνατσάκη και της Αθηνάς Οικονομάκου... πολύ μας συγκίνησε!

Η προσφορά όλων μας είναι σημαντική αυτές τις δύσκολες στιγμές του πλανήτη.

Εδώ και έναν χρόνο η Αθηνά Οικονομάκου, μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη, έχουν δημιουργήσει τη δική τους σειρά ρούχων, το «Project SOMA». Τα κορίτσια κυκλοφόρησαν τη νέα τους συλλογή για τη σεζόν S/S 2020 πριν από λίγες ημέρες και ξαφνικά η οθόνη του pc γέμισε με floral κορμάκια, printed ολόσωμες φόρμες, loose ψηλόμεσες παντελόνες και sexy mini φορέματα, όλα σε aqua, σιέλ, ροζ, Yves Klein blue και λευκές αποχρώσεις… μας έκαναν να αισθανθούμε την άνοιξη έστω και μέσα από μία fashionable επικάλυψη.

Η ευφορία όμως δεν σταμάτησε την στιγμή που είδαμε τα νέα τους ρούχα αλλά συνεχίστηκε όταν διαβάσαμε και την παρακάτω ανακοίνωση που τα συνόδευε και θα την δεις και στην gallery αναλυτικά: «Η ομάδα του “Project SOMA” αποφάσισε ότι για τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας της νέας μας συλλογής το 20% από τις πωλήσεις της κολεξιόν θα διατεθεί για τις ανάγκες καταπολέμησης του κορονοϊού. Η δωρεά θα κατευθυνθεί στον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ ΑΕ) υπέρ της αγοράς μέσων ατομικής προστασίας και εξοπλισμού για την αντιμετώπιση του COVID-19 κι ο αριθμός λογαριασμού εποπτεύεται από επιτροπή διαχειριστικού ελέγχου. Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας που θα μετατραπεί σε έμπρακτη βοήθεια και αλληλεγγύη!»

Η διεθνής αλλά και η ελληνική fashion σκηνή, τίθεται σύσσωμη στον αγώνα κατά του COVID-19 και αυτό είναι κάτι που μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία καθημερινά.. το να βλέπουμε πως όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του, μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτό, όπως αποφάσισαν να κάνουν η Αθηνά και η Μαίρη!
Δες επίσης: Tρία fashion apps που θα σου φτιάξουν τη διάθεση (και θα σου δείξουν άπειρα νέα ρούχα!)

https://www.instagram.com/p/B-oxMu6n1Jy