#pillowhautecouture: Mε αυτό το hashtag ανεβάζουν τώρα φωτογραφίες τα πιο stylish κορίτσια

Διονυσία Καλαποθαράκου
#pillowhautecouture: Mε αυτό το hashtag ανεβάζουν τώρα φωτογραφίες τα πιο stylish κορίτσια

Το μοναδικό αξεσουάρ που χρειάζεσαι για αυτό το post... είναι το μαξιλάρι σου!

Αν έχεις μπει στον πειρασμό να κάνεις κάποιο από τα άπειρα challenge που κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες της καραντίνας στο Instagram τότε σίγουρα σε αφορά το παρακάτω άρθρο. Γιατί είναι νοσταλγικό το να ανεβάζουμε παιδικές φωτογραφίες, επιμορφωτικό το να ποστάρουμε ποιο βιβλίο διαβάζουμε, διασκεδαστικό το να αντιγράφουμε χορευτικά διάσημων στο Τικ Τοκ, αλλά το challenge με hashtag #pillowhautecouture είναι ό,τι πιο «fashionable with a twist» μπορείς να συναντήσεις εκεί έξω, στον μαγικό κόσμο του διαδικτύου.

Με μία μικρή δόση λατρείας στο extravagant και μία μεγαλύτερη δόση χιούμορ, τα πιο μοδάτα κορίτσια στον κόσμο σε προκαλούν να φορέσεις το μαξιλάρι σου (κυριολεκτικά) και να φωτογραφηθείς με αυτήν την αυτοσχέδια «haute couture» δημιουργία. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery η καθεμία από αυτές τις influencer το έκανε με τον δικό της τρόπο. Το συνδύασε με ζώνη και παπούτσια, ολοκλήρωσε το look με μάσκα ύπνου, κράτησε ακόμα και τσάντα για να αναδείξει το ιδιότυπο φόρεμα που δημιούργησε με πρωταγωνιστή το μαξιλάρι της.

Πάρε ιδέες και δημιούργησε το δικό σου Pillow Look! To hashtag που πρέπει να βάλεις τώρα το γνωρίζεις όποτε το μόνο που μένει είναι να μπεις σε mood για ένα post λίγο πιο αντισυμβατικό (και πολύ πιο «παιχνιδιάρικο») από τα άλλα… καλή επιτυχία!
Δες επίσης: Tρία fashion apps που θα σου φτιάξουν τη διάθεση (και θα σου δείξουν άπειρα νέα ρούχα!)