Instagram Live: H Mαριλού Κατσώνη, Creative Director και Owner των Karavan, σε λίγο ζωντανά μαζί μας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Instagram Live: H Mαριλού Κατσώνη, Creative Director και Owner των Karavan, σε λίγο ζωντανά μαζί μας

Η Fashion Editor του Queen.gr, Διονυσία Καλαποθαράκου, μιλάει σε λίγο με το πιο «πολύχρωμο κορίτσι της πόλης» και μας βάζει σε mood καλοκαιριού ακόμα και εν μέσω καραντίνας.

«Karavan: Clothing for the wanderers», αυτό είναι το μότο ενός από τα πιο δημοφιλή, ελληνικά fashion brands. «Ρούχα για αυτούς που αναζητούν, που περιπλανιούνται, που ψάχνουν»… το κάτι διαφορετικό στο στυλ τους, θα προσθέσουμε εμείς. Γιατί αυτό ακριβώς μας προσφέρει η Καλλιτεχνική τους Διευθύντρια και Ιδιοκτήτρια του label, Μαριλού Κατσώνη: ρούχα διαφορετικά για γυναίκες μοναδικές. Σε λίγο θα μιλήσουμε μαζί της και θα μας ξεναγήσει στο πολύχρωμο σύμπαν της, κάνοντας αυτό το βράδυ Πέμπτης -εν μέσω πανδημίας και καραντίνας- λιγάκι πιο αισιόδοξο, χαρούμενο και φωτεινό.

Μαζί με την Fashion Editor του Queen.gr, Διονυσία Καλαποθαράκου, θα μιλήσουν για τη νέα συλλογή των Karavan, το οnline shopping αλλά και το πώς μπορούμε όλοι να στηρίξουμε τα καταστήματα λιανικής ακόμα και τώρα που είναι κλειστά, για τις μέρες που περνούν με Netflix και συνταγές μαγειρικής, για το πόσο δημιουργικοί μπορούμε να είμαστε σε αυτές τις καταστάσεις, για τα «κορίτσια Karavan» και για αυτό που όλες σκεφτόμαστε κάθε μέρα: πώς θα είναι το καλοκαίρι μας, ποιες θα είναι η τάσεις της επόμενης σεζόν, πώς θα είναι η στιγμή που θα βγούμε επιτέλους από το σπίτι.

Συντονίσου σε μία ώρα ακριβώς από τώρα, στείλε τις ερωτήσεις σου, πάρε μία γεύση από την επόμενη συλλογή Karavan για τη σεζόν S/S 2020 και χαμογέλασε! Το χρειαζόμαστε όλοι!
Δες επίσης: 10 Denim μπουφάν που όλες πρέπει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας

https://www.instagram.com/p/B-owJqsHBQs