#ΜένουμεΣπίτι : Aγοράζοντας ένα βραχιόλι μπορείς να ενισχύσεις τις μονάδες υγείας

Διονυσία Καλαποθαράκου
#ΜένουμεΣπίτι : Aγοράζοντας ένα βραχιόλι μπορείς να ενισχύσεις τις μονάδες υγείας

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων ΜΑLIYA μας αποδεικνύει πως η μόδα μπορεί να εξυπηρετήσει το γενικό καλό και γι' αυτό σχεδιάζει το βραχιόλι που όλες πρέπει να φορέσουμε αυτές τις δύσκολες ημέρες.

IMG 1857

Πιστή στη πεποίθηση πως ο καλός σκοπός υπηρετείται και μέσα απ´τη μόδα, η MALIYA εμπνέεται και στηρίζει την καμπάνια του «Μένουμε Σπίτι» δημιουργώντας ένα βραχιόλι, με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση μονάδων υγείας ώστε να έχουμε όλοι τη δυνατότητα, ακόμα και μέσα από αυτόν τον απλό (και στυλάτο τρόπο) να βοηθήσουμε στον αγώνα ενάντια στον COVID-19. Τα καθαρά κέρδη των πωλήσεων θα διατεθούν για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού ή αναλωσίμων νοσοκομείου της χώρας, κατόπιν συνεννόησής μας με τους υπεύθυνους φορείς.

Το βραχιόλι MALIYA είναι unisex, για μικρούς και μεγάλους, ενώ διατίθεται τόσο σε all time classic χρωματισμούς για να ταιριάζει με όλα τα homewear look μας, όσο και σε πιο happy pop colors, γιατί μπορεί να μένουμε σπίτι αλλά πάνω απ´ όλα παραμένουμε αισιόδοξοι! Είναι αδιάβροχο, για να μην έχεις κανένα άγχος, ενώ πλένεις τα χέρια σου κρατώντας τον ιό μακριά και μπορείς να το δεις καλύτερα στην παρακάτω gallery!

Πωλείται έναντι συμβολικής τιμής και μπορείς να το αποκτήσεις στέλνοντας μήνυμα, mail ή απλά τηλεφωνώντας στα στοιχεία επικοινωνίας του brand. Γιατί μπορεί να μένουμε σπίτι αλλά το μήνυμά θα πάει παντού! Μαζί, το μεταδίδουμε ακόμα πιο μακριά! Μαζί, θα πετύχουμε περισσότερα! Είναι στο χέρι μας... κυριολεκτικά!
#MenoumeSpiti #WearAndShare #StaySafe #FlattenTheCurve
Δες επίσης: Το είδος μπλούζας που φοράει η Ελένη Μενεγάκη την περίοδο της καραντίνας, όλες το έχουμε αγαπήσει