H ανδρική Vuitton φέρει άρωμα Αφρικής

H ανδρική Vuitton φέρει άρωμα Αφρικής

Ο Kim Jones ξεκίνησε τη θητεία του ως διευθυντής της ανδρικής γραμμής στον οίκο Louis Vuitton με στόχο να αγκαλιάσει την κουλτούρα της Αφρικής! Έχοντας εργαστεί στο παρελθόν στα ανδρικά αθλητικά Umbro και πιο πρόσφατα στον οίκο Dunhill, όπου έκανε και πολύ έντονη την παρουσία του, ο Jones μοιάζει το κατάλληλο πρόσωπο για μια τέτοια θέση. Η αγάπη του για τα ταξίδια αποτελεί μεγάλο μέρος της ζωής του και δεν έχει πολύ καιρό που κατέφυγε στη Μαδαγασκάρη για να αντλήσει φυσικές εικόνες.

Τα ταξίδια αποτυπώνονται στη νέα ανδρική γραμμή της Louis Vuitton, που παίζει με το ξύλο, την Αφρική, τις ταξιδιωτικές πένες, το νερό και το δάσος του Αμαζονίου. "To γεγονός ότι μεγάλώσα στην Αφρική και έχω ζήσει με φίδια και ελέφαντες είναι κάτι που με έχει σημαδέψει", λέει ο 32χρονος Jones αναφερόμενος στην οικογενειακή του ζωή και στις εμπειρίες που έζησε δίπλα στον πατέρα του στην άγρια δύση. Οι εικόνες αυτές αντικατοπρίζονται στα νέα ρούχα και αξεσουάρ του διάσημου Γαλλικού οίκου... στα πουκάμισα, ατα φουλάρια αλλά και στα ανδρικά παντελόνια.

Να σημειώσουμε ότι ο Marc Jacobs είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου και αναμένουμε τα δούμε τα αποτελέσματα της συνεργασίας των δύο αυτών εμπνευσμένων και ταλαντούχων χαρακτήρων.