Kaia Gerber: Φωτογραφήθηκε στην Ελλάδα ως μοντέρνα θεά Αφροδίτη για τη βρετανική Vogue

Kaia Gerber: Φωτογραφήθηκε στην Ελλάδα ως μοντέρνα θεά Αφροδίτη για τη βρετανική Vogue

Το top model επισκέφθηκε για ακόμη μια φορά τη χώρα μας.

Τα λόγια περισσεύουν στη θέα αυτής της αέρινης και γήινης ταυτόχρονα ομορφιάς που διαθέτει η Kaia Gerber. Η 18χρονη κόρη της Cindy Crawford δε θεωρείται άδικα ένα από τα καλύτερα top model της γενιάς της. Έχοντας το απόλυτο icon στο πλάι της- τη μητέρα της- μάλλον ήταν αδύνατον να μην ακολουθήσει την ίδια, μαγική ρότα.

Η Kaia ακολουθεί μια εξίσου λαμπρή καριέρα με τη Cindy Crawford, έχει ήδη περπατήσει στα catwalks των Εβδομάδων Μόδας για χάρη των διασημότερων fashion brands του κόσμου, ενώ τα περιοδικά ανά τον πλανήτη επιθυμούν με λαχτάρα να την έχουν ως εξώφυλλο σε ένα τεύχος τους. Όπως ακριβώς, δηλαδή, συμβαίνει με το τεύχος Ιουνίου της Βρετανικής Vogue.

Η Kaia Gerber ταξίδεψε στην Ελλάδα- που φαίνεται ότι αγαπά πολύ μιας και δεν έρχεται για πρώτη φορά- και φωτογραφήθηκε ως σύγχρονη Θεά Αφροδίτη στην Αρχαία Κόρινθο και πιο συγκεκριμένα στον Ναό του Δία, στη μυθική Νεμέα.

Φορώντας δημιουργίες Hermes, Burberry, Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Donatella Versace, Ralph Lauren, Saint Laurent και Miu Miu δημιούργησε την εικόνα της «Πανίσχυρης Αφροδίτης», που είχαν στο μυαλό τους οι συντάκτες της Vogue. «Φωτογραφημένη στην Αρχαία Κόρινθο, στην Ελλάδα, ποια θα ήταν καλύτερη από την Kaia Gerber να υποδυθεί μια μοντέρνα Ελληνίδα θεά, να δείξει τους πιο εντυπωσιακούς τρόπους της σεζόν να υιοθετήσει το sexy στοιχείο;», έγραψε η βρετανική Vogue στην ανάρτησή της στο Instagram. Όσο για το στυλ της φωτογράφισης; Άκρως ταιριαστές, αρχαιοελληνικές, haute couture δημιουργίες.

https://www.instagram.com/p/B_7MPJoF8sS

«Τεύχος Ιουνίου 2020 για τη βρετανική Vogue, φωτογράφιση στην Αρχαία Κόρινθο, στην Ελλάδα, από τον Alasdair McLellan. Η απίθανη εμπειρία της φωτογράφισης στον Ολύμπιο Ναό είναι κάτι που δε θα ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι έκαναν αυτό το ταξίδι τόσο διασκεδαστικό και ευχαριστώ τον Δία που μας υποδέχτηκε στο όμορφο σπίτι του», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram η Kaia Gerber.

https://www.instagram.com/p/B_7vW6EjGZx

H φωτογράφιση όσο και η άφιξη της Kaia έγινε προφανώς υπό άκρα μυστικότητα και πιθανότατα πραγματοποιήθηκε αρκετούς μήνες πριν από τον κορονοϊό, στα τέλη του 2019, όπως αποκάλυψε ο φωτογράφος με την ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/CACiauEhhhB

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kaia Gerber επισκέπτεται την Ελλάδα. Το διεθνούς φήμης μοντέλο απόλαυσε τις διακοπές της- υπό άκρα μυστικότητα- τον περασμένο Αύγουστο στη Μεσσηνία.

Διάβασε ακόμα: Ενδέχεται η πανδημία του κορονοϊού να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ντυνόμαστε;