Θα είναι αυτά τα πιο πολυφορεμένα sneakers του 2020;

Διονυσία Καλαποθαράκου
Θα είναι αυτά τα πιο πολυφορεμένα sneakers του 2020;

Ένα brand που μεσουρανούσε στα early 00s κάνει δυναμικό comeback.

Η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο και αυτό μετά από ένα lockdown και μία πανδημία εν εξελίξει φαντάζει αιώνες μακριά. Δεν είναι όμως. Οπότε μπορούμε να ανατρέψουμε στις street style εμφανίσεις εκείνης της περιόδου -όταν γινόταν ακόμα street style- και να θυμηθούμε τα looks μίας από τις πιο γνωστές Fashion Influencers στον κόσμο, της Pernille Teisbaek.

https://www.instagram.com/p/B_UkehXDDZI

Η Σκανδιναβή blogger εμφανιζόταν συχνά, κατά τη διάρκεια της Fashion Week, με τα αθλητικά της παπούτσια Νew Balance 990v5s. Ένα ζευγάρι sneakers που το brand σχεδίασε για πρώτη φορά το 1982 και επανακυκλοφόρησε αρκετά χρόνια αργότερα. Τα ελαφρώς chunky αθλητικά παπούτσια με τις old school ραβδώσεις και τις mesh λεπτομέρειες, έχουν φορεθεί όσο κανένα άλλο μοντέλο τους τελευταίους μήνες και αν συνεχίσουν να εμφανίζονται με αυτόν τον ρυθμό στο news feed μας θα μπορέσουμε στο τέλος του 2020 να τους απονείμουμε τον τίτλο «του πιο πολυφορεμένου αθλητικού παπουτσιού της χρονιάς». Συνδυάζονται με καλοκαιρινά, εμπριμέ φορέματα, με ψηλόμεσες παντελόνες και sporty crop tops, με shorts και αέρινα πουκάμισα από πάνω, ακόμα και με κοστούμια σε παστέλ αποχρώσεις αν είσαι γνήσιο τέκνο των 90s και διψάς για μία στυλιστική τους αναβίωση.

https://www.instagram.com/p/B_adcEehMlT

Αν, λοιπόν, είσαι sneakers lover και έχεις βαρεθεί να φοράς τα Stan Smith σου, μπορείς να στρέψεις το βλέμμα σου στο πρόσφατο παρελθόν της μόδας (aka στις Fashion Weeks) και να εστιάσεις σε αυτό το ζευγάρι αθλητικών που πολύ έχουν αγαπήσει τα It κορίτσια και μαζί τους και εμείς!
Δες επίσης: 15 μονόχρωμα φορέματα για αιθέριες, καλοκαιρινές εμφανίσεις