Μόδα στο maximum

Μόδα στο maximum

Φόρεσε τη maxi φούστα όπως οι star του Hollywood.

Μπορεί να έχετε δύο μέτρα πόδια γαζέλας και να επενδύετε σε κοντά μπλουζάκια που κάπου κάπου τα φοράτε και σα φούστες, να ξέρετε όμως πως τα κορίτσια εκεί στο Hollywood το έχουν γυρίσει. Ναι, είναι αλήθεια, αυτές που γυμνάζονται από το πρωί ως το βράδυ με personal trainer και ζουν με νερό και μαρούλι γύρισαν την πλάτη στα εφαρμοστά φουστάκια και φόρεσαν τη φούστα σε όλο της το μεγαλείο. Δείτε μερικά παραδείγματα και κλέψτε ιδέες για τις καλοκαιρινές σας βόλτες.


Η Kate Bosworth επενδύει σε μία maxi Chloe φούστα στο χρώμα της ώχρας και της άμμου, συνδυάζοντάς το με ένα απλό γυαλιστερό tank top. Αποπνέοντας έναν αέρα άλλης εποχής, η πανέμορφη Kate παντρεύει αριστοτεχνικά το chic με τη vintage αισθητική, κάνοντάς μας να τη λατρέψουμε.

kate-bosworth-maxi-skirt-modest-celebrity-style


Η Margerita Missoni δεν είναι καθόλου τυχαία ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες γυναίκες που κυκλοφορούν. Γόνος της διάσημης οικογένειας Missoni, δε θα μας έκανε καμία εντύπωση εάν μαθαίναμε πως αντί για τη λέξη «μαμά», το πρώτο πράγμα που ξεστόμισε ώντας ακόμα βρέφος ήταν η λέξη «στιλ». Το μελαχρινό κορίτσι με τα μακριά καστανά μαλλιά, καταφέρνει πάντα να λανσάρει το δικό της πολύ προσωπικό look χρησιμοποιώντας σχεδόν πάντα αναφορές από τη δεκαετία του '70. Σαν άλλο «παιδί των λουλουδιών» στην πιο high society εκδοχή του, η μποέμισσα Margherita ντύνεται με (τι άλλο) Missoni συνδυάζοντας τη μακριά μπλε φούστα με cropped κοντό μπλουζάκι που φέτος έχει την τιμητική του.

MarghimismensweMisshiosjOAaaa3


Η «λατρεία» Mary Kate Olsen φιλοξενείται μόνιμα στο top ten των απανταχού fashionista. Από μικρή στα βάσανα του Hollywood, φαίνεται πως εκπαιδεύτηκε άριστα μαζί με τη δίδυμη αδελφή της στα τρικ της μόδας και του στιλ. Παρά το λιλιπούτειό παράστημά της που σύμφωνα με την κοινή γνώμη δε βοηθά να φορέσει κανείς μακριές φούστες, το ενημερωμένο κορίτσι μας κλείνει το μάτι και πετάει πάνω της οτιδήποτε θα μπορούσατε να φανταστείτε. Αυτή τη φορά, διαλέγει μία μαύρη μακριά φούστα σε πιο εφαρμοστή pencil γραμμή, την οποία και συμπληρώνει με το απλό λευκό tshirt που βρίσκεται σε κάθε ντουλάπα. Αυτό το red carpet look είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της.

mary-kate-olsen-in-lna-tee1


Η μανούλα πλέον Nicole Richie μπορεί να παντρεύτηκε, μπορεί να νοικοκυρεύτηκε και να έκοψε τις κακές συνήθειες και την Paris Hilton, αλλά το χίπικο στιλ δεν το αλλάζει με τίποτα. Φορώντας μία τσιγγάνικη διάφανη φούστα με floral τύπωμα που έχουμε δει σε όλες τις φετινές πασαρέλες και συνδυάζοντάς τη με τα πιο απλά της σανδάλια, η Νicole κάνει φιλότιμες προσπάθειες να γίνει το girl next door και το καταφέρνει με επιτυχία.

nicole_richie_maxi_skirts-thumb-430x545-86162


Αφού το έκαναν οι παραπάνω κυρίες και κέρδισαν τις εντυπώσεις, γιατί όχι και εσείς;