Η Mαρέβα Μητσοτάκη αποχωρεί από τη βιομηχανία της μόδας

Η Mαρέβα Μητσοτάκη αποχωρεί από τη βιομηχανία της μόδας

Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια αφήνει το καλλιτεχνικό της δημιούργημα και ένα από τα πιο κομψά, ελληνικά, fashion brands, «Zeus + Dione».

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα η ενασχόληση της συζύγου του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τη μόδα έφτασε στο τέλος της. Η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι σίγουρα μία από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες της showbiz αλλά και μία από τις δύο creative directors και ιδρύτριες του παγκοσμίου φήμης brand, Zeus & Dione (η άλλη είναι η καλή της φίλη Δήμητρα Κολοτούρα) και μία από τις «υπεύθυνες» της ανάδειξης του νεό-grecian chic style ως hot trend τα τελευταία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/B_7q0pfgOug

Οι μινιμαλιστικές δημιουργίες της εταιρίας της έκαναν όλο αυτό το διάστημα το luxury, αρχαιοελληνικό design να φαντάζει απίστευτα επίκαιρο και fashion forward. Από ό,τι όμως όλα δείχνουν η κυρία Μητσοτάκη σκοπεύει να πουλήσει τις μετοχές της και να αποχωρήσει από το brand, ενώ την ίδια στιγμή αποχωρεί και από την αντιπροεδρία της οργάνωσης Endeavor στην Ελλάδα. Πίσω από αυτή την κίνησή της κρύβεται μία δύσκολη επιλογή ανάμεσα στο δημόσιο ρόλο της και στην επιχειρηματική της ιδιότητα, δείχνοντας πως επιλέγει ανεπηρέαστη από εξωγενείς παράγοντες να αφοσιωθεί στον πρώτο.

Μιλώντας και το πρόσφατο συνέδριο της Vogue Greece για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και τα βήματα που οδήγησαν στη δημιουργία του δικού της label, δεν ήταν δύσκολο να αντιληφθούμε την επιμονή της, τον ζήλο της και την αγάπη της για τον χώρο της μόδας. Θα συνεχίσει όμως να αποτελεί μία από τις πιο στυλάτες Ελληνίδες και να παντρεύει εμπνευσμένα τα casual με τα high end fashion κομμάτια.
Δες επίσης: Tα στυλάτα σανδάλια που έγιναν sold out πέρυσι είναι και πάλι διαθέσιμα

https://www.instagram.com/p/CBsq7PUjT-T

Πράγμα που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την επιλογή της να τον «εγκαταλείψει».