H τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη σίγουρα δεν ήταν αυτή που περιμέναμε

H τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη σίγουρα δεν ήταν αυτή που περιμέναμε

Κοραλί: η διάσημη παρουσιάστρια δεν φόρεσε ούτε άσπρο, ούτε κόκκινο, ούτε baby blue στην τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση. Φόρεσε κοραλί. Ας μιλήσουμε γι' αυτό.

elenimenegaki 105983578 691035038115806 4237114560928275923 n

«Κόκκινο θα βάλει, μία γυναίκα πάντα φοράει κόκκινο όταν θέλει να τη θυμούνται», «όχι μαύρα θα φορέσει, συμβολική και κλασική επιλογή», «παιδιά η Ελένη θα παίξει με ροζ και γαλάζιο, ένας γλυκός τρόπος να αποχαιρετήσει και ενδυματολογικά το κοινό της»: όλα τα παραπάνω ακούστηκαν σήμερα το πρωί στο γραφείο και όλα τα παραπάνω ήταν λάθος. Η Ελένη αποχαιρέτησε το κοινό της με τον τρόπο που το «υποδεχόταν» τόσα χρόνια στην τηλεοπτική της στέγη: cool & casual. Φορώντας ένα maxi κοραλί φόρεμα, από την εταιρία Access Fashion με μία χρυσή ζώνη στη μέση.

Ούτε over styling, ούτε υπερβολικό δράμα, ούτε πολύ καθωσπρέπει. Απλά η Ελένη. Η Ελένη που φοράει ένα φόρεμα του που παρόμοιό του έχουμε φορέσει όλες. Γιατί μπορεί να μην είναι ο μέσος όρος, ήταν πάντα όμως πολύ βελτιωμένη εκδοχή του. Η συγκίνησή της υπερκάλυψε το ρούχο, αλλά αυτός δεν ήταν ο σκοπός άλλωστε; Να είναι για μία ακόμα –ελπίζουμε όχι τελευταία- φορά ο εαυτός της.
Δες επίσης: Για 30 χρόνια η Ελένη Μενεγάκη δεν ακολούθησε τη μόδα, ακολούθησε όμως το ένστικτό της