Ένα brand που μας προσφέρει τα πιο cool αξεσουάρ παραλίας, είναι ένα αγαπημένο brand

Διονυσία Καλαποθαράκου
Ένα brand που μας προσφέρει τα πιο cool αξεσουάρ παραλίας, είναι ένα αγαπημένο brand

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το brand Havaianas συνοδεύει τις διάσημες, πολύχρωμες σαγιονάρες του, με μια μεγάλη συλλογή από αξεσουάρ τόσο για την παραλία, όσο και για τις βόλτες μέσα στην πόλη.

havaianas tsantakia
havaianas 2020 copy
havaianas tsanta

Μπρελόκ, τσαντάκια, πετσέτες για την παραλία, καθώς και οι περίφημες φουσκωτές σαγιονάρες-lilos είναι μερικά από τα εμβληματικά είδη που θα σε βάλουν απευθείας σε καλοκαιρινή διάθεσή!

Μια από τις νέες προσθήκες στην συλλογή είναι οι Havaianas belt bags που αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας φέτος. Είναι διαθέσιμες σε τέσσερα χρώματα και σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες, καθώς έχουν μια βασική ιδιαιτερότητα που τις κάνουν να ξεχωρίζουν...Ξεδιπλώνονται και μετατρέπονται με μια κίνηση σε backpacks, ώστε να μπορούν να αποθηκεύσουν όλα όσα θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου στις διακοπές αλλά και ό,τι θα χρειαστείς για τις ολοήμερες καλοκαιρινές σου βόλτες! Οι Havaianas Street bags θα γινουν άλλο ένα αγαπημένο σου αξεσουαρ, καθώς ταιριάζουν τέλεια με όλες τις street style εμφανίσεις σου.

Και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν υπέροχες προτάσεις με τσάντες για την παραλία με διαφάνεια, για τις ολοήμερες εξορμήσεις σας!

Info: Eδώ μπορείς να βρεις την ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ Havaianas