Τα παπούτσια της Σταχτοπούτας είναι Dior

Τα παπούτσια της Σταχτοπούτας είναι Dior

Δείτε όλη τη συλλογή παπουτσιών του γαλλικού οίκου Dior, την τελευταία που επιμελήθηκε ο John Galliano, για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2011.

To 2011 ανήκει δικαιωματικά στον οίκο Dior. Και μάλιστα όχι τόσο για τις σχεδιαστικές καινοτομίες του, αλλά γιατί το buzz που προκλήθηκε από το Galliano σκάνδαλο ήταν εξίσου μεγάλο με αυτό που είχε προκληθεί παλαιότερα με τις καταχρήσεις της Kate Moss και τράβηξε τα βλέμματα όλου του fashion crowd και όχι μόνο πάνω του.

Ο Dior, όμως, δεν είναι μόνο σκάνδαλα. Είναι κυρίως high fashion δημιουργίες προσεγμένες μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια και ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στη συλλογή παπουτσιών του για τον επόμενο χειμώνα, την τελευταία δια χειρός Galliano (άρα και συλλεκτικής αξίας).

Το χειμώνα, λοιπόν, οι σύγχρονες Σταχτοπούτες που θέλουν να φορέσουν Dior έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα υποδημάτων, καθώς αυτή η συλλογή καλύπτει κάθε γυναίκα ανεξαρτήτου στυλ και σε κάθε περίσταση. Έτσι ενώ στην πασαρέλα είχαμε δει κυρίως ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο, τώρα ο οίκος με το παρακάτω βίντεο λάνσαρε μπαλαρίνες, ψηλοτάκουνες γόβες, αλλά και ένα ζευγάρι ίσιων bikers boots.

Δείτε το βίντεο με τη συλλογή παπουτσιών Dior του επόμενου χειμώνα.