Βρεθήκαμε στην εκπομπή «Kαλοκαίρι #not» και δείξαμε όλες τις τάσεις στο beachwear για φέτος

Βρεθήκαμε στην εκπομπή «Kαλοκαίρι #not» και δείξαμε όλες τις τάσεις στο beachwear για φέτος

H Fashion Editor του Queen.gr, Διονυσία Καλαποθαράκου, από τη συχνότητα του OPEN TV, μας έδειξε πώς να συνδυάσουμε τα μαγιό μας και αυτό το καλοκαίρι.

Στο πρωινό, καλοκαιρινό μαγκαζίνο του OPEN TV, «Καλοκαίρι #not», βρέθηκε σήμερα το Queen.gr και η Fashion Editor του site, Διονυσία Καλαποθαράκου. Εκεί, μαζί με τις κυρίες της τηλεοπτικής παρέας, τη Ναταλί Κάκκαβα και την Ελένη Χατζίδου, απάντησαν στο καίριο ερώτημα της εποχής: «τι μπορώ να φορέσω πάνω από το μαγιό μου για να είμαι καλοντυμένη και εκτός παραλίας».

Οι περισσότερες από εμάς μετά τη θάλασσα ξοδεύουμε τον χρόνο μας μεταξύ ποτού, καφέ και φαγητού και αυτές τις δραστηριότητες μπορούμε να τις κάνουμε με ultra stylish περιβολή και όχι τυλιγμένες αμήχανα με μία πετσέτα ή φορώντας μόνο ένα απλό denim shorts.

Στα παρακάτω video η Διονυσία μας δείχνει πώς να φορέσουμε μία wrap skirt πάνω από το bikini με το bandeau top, πώς να δημιουργήσουμε ένα sporty look φορώντας το αγαπημένο μας ολόσωμο αλλά και με ποιο τρόπο να δημιουργήσουμε ένα bohemian σύνολο φορώντας το kimono μας ή ένα kimono με floral μοτίβα.

Διάλεξε ποιο από τα παρακάτω στυλ ντυσίματος «πλησιάζει» στo beachwear που σου ταιριάζει και ετοιμάσου για all day chic εμφανίσεις με πρωταγωνιστή το μαγιό σου. Καλές διακοπές και ακόμα καλύτερα outfits!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 backpacks για πρακτικές και κομψές εμφανίσεις και τον Αύγουστο