Γνωρίστε τον διάδοχο του John Gallianο

Γνωρίστε τον διάδοχο του John Gallianο

Μπορεί ο διάδοχος του John Galliano στον οίκο Dior ακόμη να μην έχει ανακοινωθεί, όμως ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τον διάδοχό του στον οίκο John Galliano.

Όπως είναι γνωστό μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν τέσσερις μήνες ο ταλαντούχος Βρετανός σχεδιαστής John Galliano απολύθηκε από τη θέση του head designer τόσο από τον οίκο Dior, όσο και από τον δικό του ομώνυμο οίκο, John Galliano.

Όμως, πριν λίγες ημέρες στο Παρίσι έλαβε χώρα το show με την ανδρική σειρά ρούχων του οίκου John Galliano για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2012 στο πλαίσιο της παρισινής εβδομάδας μόδας, όπου στο τέλος υποκλίθηκε ο Bill Gaytten, αντί για τον Galliano. Ποιος, όμως, είναι ο Bill Gaytten που μέχρι πριν λίγες ημέρες ούτε το Google δεν τον αναγνώριζε;

Ο Bill δεν είναι νέος στο χώρο της μόδας, καθώς δουλεύει εδώ και 23 χρόνια στο πλευρό του John Galliano και αμέσως μετά την απόλυσή του δεύτερου ανέλαβε τον οίκο. Μάλιστα σύμφωνα με δηλώσεις του δεν κλήθηκε να κάνει κάτι διαφορετικό, πέρα από τη δουλειά που εξασκεί τόσα χρόνια. Αφού, όμως, είναι τόσο ταλαντούχος και, όπως υπονοήθηκε από πολλούς, αυτός «έκανε» όλη τη δουλειά, γιατί δεν του δόθηκε η αντίστοιχη θέση και στον οίκο Dior;

Μα είναι πολύ απλό, καθώς ο οίκος Dior ψάχνει κάποιον σχεδιαστή διάσημο, ήδη αστέρι που θα έρθει να δώσει έξτρα λάμψη στον πολυτελή οίκο. Γι' αυτό έγινε και η πρόταση στον Azzedine Aaia, ο οποίος παρόλο που την αρνήθηκε, θα μπορούσε να διατηρήσει το παραμύθι που πρεσβεύει ο Dior ζωντανό.

Τώρα υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα όπου θα παρακολουθήσουμε την haute couture συλλογή του maison Dior, την οποία επιβλέπει ο Gaytten ως προσωρινός leader του οίκου, αλλά και τον Σεπτέμβριο για να δούμε τη γυναικεία συλλογή που επιμελείται για τον οίκο John Galliano.