Ιωάννα Μαλέσκου: Βρήκαμε το φόρεμα που επέλεξε για την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ

Ιωάννα Μαλέσκου: Βρήκαμε το φόρεμα που επέλεξε για την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ

Mιλήσαμε με τη στυλίστριά της, Αγγελική Μαρτζέκη, και μας αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του look της.

«Τα μεσημέρια μας αλλάζουν . Γίνονται πιο φωτεινά, πιο όμορφα, με μπόλικα χαμόγελα, αυθορμητισμό και αγάπη! Να σας συστήσω λοιπόν την παρέα μου, την ομάδα μου, τα φιλαράκια μου! Είναι η Μάρτζυ Λαζάρου, ο Μάνος Μαγιάτης και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Καθημερινά 12-2 έχουμε ραντεβού!», με αυτό το caption η Ιωάννα Μαλέσκου και το αντίστοιχο «ομαδικό» post, μας σύστησε την ομάδα της νέας της εκπομπής «Love It» μέσα από το Instagram. Πριν από τρεις μέρες. Και σήμερα, στην πρεμιέρα της στη συχνότητα του ΣΚΑΪ τη γνωρίσαμε λίγο καλύτερα αυτήν την ομάδα που έχει σκοπό να μας κρατάει τηλεοπτική συντροφιά τα πρωινά ολόκληρη τη νέα σεζόν.

Πίσω από τις κάμερες το crew της Ιωάννας «συμπληρώνει» η makeup artist, Βάσια Λυμπεροπούλου, ο κομμωτής Κωνσταντίνος Βασιλείου και η στυλίστρια Αγγελική Μαρτζέκη. Με την τελευταία μιλήσαμε λίγο μετά την έναρξη της πρώτης της εκπομπής και μας είπε όλες τις λεπτομέρειες του ultra chic look της ξανθιάς παρουσιάστριας. Τo midi φόρεμά της σε ροζ και κόκκινες αποχρώσεις, ανήκει στο brand Twinset και το βρίσκουμε στο ομώνυμο κατάστημα στο Golden Hall και στα πολυκαταστήματα Attica, τα κόκκινα πέδιλά της είναι Steve Madden (Nak Shoes) και η κόκκινη, 80s ζώνη είναι από προσωπική συλλογή.

Με αυτό το girly και ταυτόχρονα διαχρονικά κομψό outfit η Ιωάννα επέλεξε να «συστηθεί» στο τηλεοπτικό κοινό (σε αυτό τουλάχιστον που δεν τη γνώριζε ήδη μέσα από την προηγούμενη εκπομπή της σε σταθμό της Κρήτης) και να μας προτρέψει να περάσουμε μαζί της τα πρωινά μας από εδώ και πέρα. Γλυκιά και άμεση κέρδισε ήδη την προσοχή μας και την επιδοκιμασία μας για το στυλ της! Thumps Up!
Δες επίσης: VMAs 2020: Το πρώτο red carpet της σεζόν είναι διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει