O στιλίστας της Lady Gaga, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

O στιλίστας της Lady Gaga, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Ο πολυπράγμων Nicola Formichetti, στυλίστας μεταξύ άλλων της Lady Gaga, παρουσίασε την καινούρια του συλλογή για την Thierry Mugler.

Με την Ανδρική Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, να τελειώνει σε λίγες μέρες, και τα ανά τον κόσμο fashion blogs να ασχολούνται με το ανδρικό ντύσιμο -πιο πολύ από κάθε άλλη φορά- έγινε η παρουσίαση της νέας αντρικής συλλογής για την Thierry Mugler. Όχι, δεν ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για αντρική μόδα, αλλά για τον νέο creative director του οίκου, Nicola Formichetti.

Ο γιαπωνέζικης καταγωγής Nicola, έχει στο ενεργητικό του πολλές συνεργασίες με κάποια από τα πιο αξιόλογα περιοδικά μόδας αλλά και έχει συνεργαστεί με brands όπως οι Prada, Missoni, Alexander McQueen, Nike και Levis, ενώ ως στιλίστας της Lady Gaga έχει δημιουργήσει κάποιες από τις πιο αμφιλεγόμενες εμφανίσεις των τελευταίων ετών. Για αυτό δεν θα μπορούσε να διαλέξει καλύτερη musical director για το show του, από την αγαπημένη του τραγουδίστρια. Η Gaga παρουσίασε ένα μιξαρισμένο edit του καινούριου της κομματιού "Born This Way" κατά τη διάρκεια του catwalk, ενώ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στην πασαρέλα την πρώτη Μαρτίου, φυσικά στο πλευρό του Nicola. Αναμένουμε να δούμε τι θα παρουσιάσει ο Formicetti για την γυναικεία κολεξιόν της εταιρείας, λοιπόν, τον ερχόμενο Μάρτιο στο Παρίσι.

Δείτε το βίντεο με τα ρούχα του Mugler και ακούστε το remixed track της Gagaloο που έπαιξε κατά τη διάρκεια της πασαρέλας.