Η Jennifer Lopez φόρεσε Celia Kritharioti και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Billboard

Διονυσία Καλαποθαράκου
Η Jennifer Lopez φόρεσε Celia Kritharioti και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Billboard

Kαι κάπου εδώ αυτό το εντυπωσιακό name-dropping σταματά!

jennifer promise
jennifer maluma

Η Jennifer Lopez εμπιστεύεται για μια ακόμα φορά την κορυφαία Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Celia Kritharioti, επιλέγοντας να φορέσει μία two-piece custom made strapless δημιουργία της, για τις σελίδες του Billboard!
Και αν δεν γνωρίζεις τι είναι το «Billboard», μιας και δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα αλλά μόνο στην Αμερική, οφείλουμε να σου πούμε πως είναι το εγκυρότερο μουσικό έντυπο στον πλανήτη και για περισσότερα από 70 χρόνια καταγράφει τις πωλήσεις δίσκων, τις μουσικές τάσεις αλλά και εκδίδει τις επίσημες λίστες charts των ΗΠΑ και άλλων χωρών.

H Jennifer Lopez στην καμπάνια του αρώματος «Promise» με φόρεμα Celia Kritharioti
Για το special τεύχος του, το οποίο ήταν αφιερωμένο στη δύναμη της Latin μουσικής κοινότητας και στην επιρροή της στην pop culture, το περιοδικό φωτογράφισε την JLO παρέα με τον Maluma σε μία πισίνα, και η λατίνα σούπερ σταρ επέλεξε να φορέσει για το photo shooting ένα deux pieces δια χειρός Celia Kritharioti.

H Jennifer Lopez με τον Maluma για το περιοδικό «Billboard»
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Lopez εμπιστεύεται την Celia, αφού και στο παρελθόν είχε φορέσει δημιουργία της για την παγκόσμια καμπάνια του αρώματος της, «Promise», καθώς και για τις εμφανίσεις της στο πλαίσιο της τελευταίας παγκόσμιας περιοδείας της, χάρη στους στυλίστες της Rob Zangardi και Mariel Haenn.

DPG Network