Γιατί πολλοί από τους αγαπημένους μας stars έβγαλαν selfies φορώντας Givenchy;

Sabine Camhi
Γιατί πολλοί από τους αγαπημένους μας stars έβγαλαν selfies φορώντας Givenchy;

Για το λανσάρισμα της πρώτης του συλλογής, ο Matthew M Williams επιστράτευσε μια σειρά από celebrities, που τους περιλαμβάνει όλους από την Kim Kardashian έως τη Laura Dern, να ποζάρουν φορώντας τις δημιουργίες του στο Instagram.

Ο Williams ανέλαβε τα ηνία του οίκου ως καλλιτεχνικός διευθυντής πριν από λίγους μήνες, μετά την αποχώρηση της Clare Waight Keller. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, η Givenchy μοιράστηκε την πρώτη ψηφιακή καμπάνια με τοπ ονόματα όπως η Naomi Campbell, η Kim Kardashian West, η Kylie and η Kendall Jenner, η Bella Hadid, και ο ράπερ Travis Scott να ποζάρουν στο Instagram με τα καινούργια κομμάτια.

Η Kendall Jenner ήταν η πρώτη που μοιράστηκε μια σειρά από πορτραίτα στο σπίτι της και ακολούθησε η Bella Hadid δύο μέρες αργότερα σε συνολάκι με μπλούζα σατέν, με μια καπιτονέ τσάντα tote, και ένα ζευγάρι από πολύ εντυπωσιακά τακούνια. Μετά την αδερφή της Kim, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία της με ένα αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα, η Kylie πόζαρε με τον Travis Scott φορώντας ένα διάφανο mini cocktail dress

Υπήρχαν επίσης ονόματα που ίσως δεν περίμενες - όπως η παίκτρια του τένις Maria Sharapova, οι ηθοποιοί Laura Dern, Liv Tyler και Julianne Moore, καθώς και ο σχεδιαστής Kim Jones.

Αυτή η ευρεία εκπροσώπηση εκ μέρους διάσημων αθλητών, ράπερ, τραγουδιστών, μοντέλων, στιλιστών και influencers είναι εμψυχωτική αυτή την στιγμή, και βοηθάει στην διαμόρφωση ενός μέλλοντος χωρίς αποκλεισμούς. Οι καμπάνιες μέσω social media έχουν αυξηθεί λόγω των μέτρων για κοινωνική απόσταση φέτος και αναμένουμε ότι η selfie-style μέθοδος διαφήμισης στο Instagram θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα.

«Σε αυτήν την περίοδο, θέλω να στείλω ένα μήνυμα ελπίδας, μαζί με την κοινότητά μου και τους συναδέλφους μου, και σκοπεύω να συνεισφέρω για ένα καλύτερο μέλλον» δήλωσε ο Williams.

Μπες να δεις τις φωτογραφίες στην γκαλερί παρακάτω, ή δες ολόκληρη την συλλογή στο λογαριασμό Instagram του Givenchy.

Δες επίσης: Δέκα (πολύ) χειμωνιάτικα σύνολα που ανυπομονούμε να φορέσουμε από τώρα