Ma Cherie: Το self-care εντός και εκτός σπιτιού βρίσκεται τώρα στο επίκεντρο της μόδας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Ma Cherie: Το self-care εντός και εκτός σπιτιού βρίσκεται τώρα στο επίκεντρο της μόδας

«Το self-care είναι πάνω από όλα μια πράξη αγάπης: τόσο προς τον εαυτό μας όσο και σε εκείνους που μας περιβάλουν».

macherie poulover

Τα wellness concept stores Ma Cherie μας προσκαλούν να βάλουμε στην καθημερινότητά μας περισσότερο από ποτέ τη φιλοσοφία του wellness, την αισιοδοξία και τη διάθεση για ακόμα πιο εντατικό self-care εντός και εκτός σπιτιού! Η φροντίδα του σώματός, των υπέροχων γυναικείων καμπυλών, της φυσικής μας κατάστασης αλλά και της ψυχικής μας ευεξίας ανήκει για τα Ma Cherie στην κορυφή των προτεραιοτήτων μιας ισορροπημένης καθημερινότητας. Φροντίζοντας σωστά τον εαυτό μας, βοηθάμε έμμεσα και τους γύρω μας αποτελώντας έμπνευση και ταυτόχρονα ένα «κανάλι» θετικής ενέργειας.

Πώς τα Ma Cherie θα μας βοηθήσουν και αυτή τη σεζόν να εντάξουμε τη φιλοσοφία του wellness στην καθημερινότητά μας;

Η γνωστή αλυσίδα υποδέχεται τη νέα σεζόν με καινούργια σχέδια και χρώματα στις συλλογές των πιο καταξιωμένων brand του κλάδου: Chantelle, Soft Stretch by Chantelle, Varley, Alo Yoga, P.E. Nation, Eberjey και Hanky Panky είναι μερικά μόνο από ονόματα που συγκαταλέγονται στο portfolio των Ma Cherie και είναι διαθέσιμα τόσο στα φυσικά καταστήματα όσο και online.

macherie sporty

Οι Fitting Experts των Ma Cherie μπορούν να κατευθύνουν κάθε γυναίκα στην επιλογή του σωστού νούμερου σουτιέν (ανεξάρτητα από το μέγεθος της cup), εσωρούχου, activewear και homewear βοηθώντας την να αναδείξει τέλεια τον σωματότυπό και την προσωπικότητά της.

Ένα μεγάλο νέο για τους λάτρεις της yoga: για πρώτη φορά έρχονται στην Ελλάδα τα yoga mats Liforme! Η συλλογή του signature yoga brand είναι ήδη διαθέσιμη στα φυσικά καταστήματα Ma Cherie. Πέρα από την ενημερωμένη συλλογή, τα Ma Cherie μας προσκαλούν φέτος και σε μια ακόμη πρωτοβουλία:

macherie athlitika

Τα επιτυχημένα sessions του Ma Cherie Wellness Digital Studio μέσω Instagram Live έρχονται και φέτος με μια πλούσια ατζέντα self-care που θα περιλαμβάνει μαθήματα yoga / pilates κ.α., συνεντεύξεις και podcasts με θεματικές πάνω στη διατροφή, την ευεξία, την ψυχική υγεία και οτιδήποτε άλλο αφορά στο φάσμα του wellness. Όλα τα sessions θα φιλοξενούνται από καταξιωμένους επαγγελματίες που θα δίνουν χρήσιμα tips και θα απαντούν live στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων!

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ..σύντομα τα Ma Cherie θα υποδεχθούν στη portfolio τους μια μοναδική συλλογή skincare από αυστηρά επιλεγμένα brands με επίκεντρο τα αγνά, οργανικά υλικά και την απόλυτα ολοκληρωμένη φροντίδα του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα. Μάθετε σήμερα περισσότερα για τα Ma Cherie και μείνετε συντονισμένες για τα τελευταία νέα της πρώτης αλυσίδας wellness στην Ελλάδα!

Καταστήματα:
Ma Cherie Γλυφάδα, Κύπρου 51, 210 8980471
Ma Cherie Κηφισιά, Κυριαζή 36Α, 210 6230101
Ma Cherie Κολωνάκι, Π.Ιωακείμ 5, 210 7234360

Μάθετε περισσότερα για τα Ma Cherie και μείνετε συντονισμένες για τα τελευταία νέα της πρώτης αλυσίδας wellness στην Ελλάδα!
Shop online: www.macherie.gr

Keep in Touch: Facebook / Instagram / Youtube @macheriestores
Γραφτείτε στο wellness Newsletter: www.macherie.gr