Το print με το φεγγάρι που φοράνε οι αδερφές Jenner φαίνεται κάπως γνωστό

Sabine Camhi
Το print με το φεγγάρι που φοράνε οι αδερφές Jenner φαίνεται κάπως γνωστό

Eιναι το σύμβολο της ημισελήνου, το είδαμε στην κολεξιόν της Marine Serre έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας.

Αν παρακολουθείς τα νέα/trends της μόδας, θα γνωρίζεις πλήρως ότι το σύμβολο της ημισελήνου στην κολεξιόν της Marine Serre έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας. Το μοτίβο με το μισοφέγγαρο ξεκίνησε να κυκλοφορεί στις δημιουργίες της σχεδιάστριας το 2017. Με αυτό, έχει διακοσμήσει κολάν, φορέματα, κουκούλες, tops, ολόσωμες φόρμες και μάσκες προσώπου.

Το logo έχει γίνει δημοφιλές ανάμεσα σε celebrities, όπως η Rosalía, η Dua Lipa, και η Lorde. Την αρχή όμως την έκανε η Beyonce στο Black is King, στο οποίο την βλέπουμε να φορά μια στενή ολόσωμη φόρμα με το μισοφέγγαρο ως print.


https://www.instagram.com/p/CDTsmTfK26K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το φεγγάρι για εμάς είναι ένα σύμβολο, μια εικόνα, μια απεικόνιση, μια σημαία, μια γλώσσα, μια μεταφορά, ένα αντικείμενο στο οποίο πιστεύουμε: την υπέρβαση τον συνόρων, τον υβριδισμό και την ελευθερία», δήλωσε η Serre στο Dazed. «Είναι ένα από τα αρχαιότερα σύμβολα που υπάρχουν, είναι παρόν παντού και συνεχίζει να εξελίσσεται παράλληλα... Δεν είναι ποτέ σταθερό, αλλά την ίδια στιγμή παραμένει διαχρονικό» συνέχισε η σχεδιάστρια τονίζοντας επίσης τη «θηλυκή φύση» του συμβόλου.

Η ίδια η Serre, δέχτηκε κάποιες κακές κρητικές όταν έκανε το ντεμπούτο της για πρώτη φορά το 2017. Εμπνευσμένη από τις τρομοκρατικές επιθέσεις του 2015 στο Παρίσι, η συλλογή της «Radical Call For Love» πείρε οργισμένες αντιδράσεις από τη μουσουλμανική κοινότητα λόγω της χρήσης λατρευτικών εικόνων. Αργότερα, η Serre εξήγησε ότι ήλπιζε να μετατοπίσει την αφήγηση γύρω από το σύμβολο και να δημιουργήσει θετικές σχέσεις μέσα στα μέσα ενημέρωσης.

Στην συλλογή ρούχων τους οι αδελφές Kendall και Kylie, αποτιμούν φόρο τιμής στην σχεδιάστρια. Κατασκευασμένο από μαλακό γκρι βαμβάκι με μια ελαστική ζώνη μέσης με λογότυπο, το cosy σετ περιλαμβάνει επίσης μικροσκοπικά μισοφέγγαρα.

Και η μίμηση μπορεί να είναι η πιο ειλικρινής μορφή κολακείας, αλλά η αλήθεια είναι πως οι Jenners έχουν και ένα ιστορικό όταν πρόκειται για «κλοπή» σχεδίων μόδας.


https://www.instagram.com/p/B-FW3j9KrIz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες επίσης: 5 κομψοί τρόποι να φορέσεις τις μπλούζες με τονισμένους ώμους