Oι Juicy Couture φόρμες κάνουν δυναμικό comeback στην καθημερινότητά μας

Sabine Camhi
Oι Juicy Couture φόρμες κάνουν δυναμικό comeback στην καθημερινότητά μας

Οι βελουτέ φόρμες που γνώρισαν τεράστια επιτυχία στα 00s είναι ξανά στη μόδα και κατάλληλες για αυτήν την περίοδο! 

Κατά το διάστημα της καραντίνας με τα μέτρα της κοινωνικής απομόνωσης να είναι ενεργά, το πιο λογικό είναι ότι κλεισμένες στο σπίτι μας, θέλουμε να φοράμε ζεστά και άνετα ρούχα. Γι’ αυτό και την προηγούμενη βδομάδα, έβγαλα από την αποθήκη τις τρεις βελουτέ αθλητικές φόρμες Juicy Couture που φορούσα στο γυμνάσιο, σε χρώμα μαύρο, καφέ και μπεζ. Έχουν παραμείνει σε εξαιρετικά καλή κατάσταση, και είναι επίσης πολύ cozy και βολικές γι’ αυτές τις μέρες.

Αξίζει να ανατρέξουμε στην εποχή που οι Juicy Couture φόρμες θεωρούνταν κάτι σαν «επίσημη στολή». Τις θυμάσαι φορεμένες από την Paris Hilton και την Lindsay Lohan. Δεν μπορεί να έχεις ξεχάσει την Jennifer Lopez με μια ροζ Juicy φόρμα στο μουσικό βίντεο «I am Real» αλλά ούτε και την μαμά της «Regina George» (aka Amy Phoehler) στην ταινία «Mean Girls»; Iconic, σωστά; Οι διάσημοι τις φορούσαν επειδή τις αγαπούσαν, όχι επειδή είχαν κάποια εμπορική συνεργασία με το brand.


https://www.instagram.com/p/BPWzLCaBMkQ

Αν και η τελευταία ήταν μια δύσκολη δεκαετία για το label -έκλεισε όλα τα καταστήματά του στις ΗΠΑ το 2014- η εταιρία Juicy Couture εξακολουθεί να είναι ισχυρή και αυτή φαίνεται να είναι η τυχερή της χρονιά. Αυτήν την εβδομάδα, το brand ανακοίνωσε πως λόγω της 25ης επετείου του θα ξανανοίξει το e-commerce website του και θα ανακοινώσει μια σειρά από νέες συνεργασίες. Αυτό το φθινόπωρο, η Juicy θα συνεργαστεί με την NYC Alliance για μια νέα συλλογή αθλητικών T-Shirts και jumpsuits που θα είναι διαθέσιμη στο JuicyCouture.com. Θα συνεργαστεί επίσης με την Apparis για να δημιουργήσουν την πρώτη φόρμα από οικολογική γούνα που θα κυκλοφορήσει τη φετινή, γιορτινή περίοδο.

Το comeback της εταιρείας έρχεται σίγουρα τη σωστή στιγμή. Τα lockdowns εξαιτίας του COVID-19 έχουν κάνει πολλούς να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους με μια Juicy φόρμα δείχνοντας ότι ενδείξεις ότι το brand ξαναμπαίνει σιγά σιγά πίσω στις γκαρνταρόμπες μας.
To 2916 Oίκος Vetements συνεργάστηκε με τη Juicy και η Rihanna φόρεσε τη φόρμα-αποτέλεσμα της συνεργασίας τους, ένα χρόνο αργότερα; Πιο πρόσφατα, ο Timothée Chalamet τρέλανε το διαδίκτυο με το ροζ hoodie της Juicy που φόρεσε σε ένα τεύχος του περιοδικού GQ.


https://www.instagram.com/p/CGhxXVBAfWi

Επίσης, η Kim Kardashian West κυκλοφόρησε ακόμη και τη δικιά της αθλητική σειρά για την Skims με την Paris Hilton να πρωταγωνιστήσει μαζί της στις promo φωτογραφίες. Οι στενές φίλες ήταν πρώτες που λάνσαραν τις βελουτέ φόρμες από την Juicy Couture και φαίνεται πως τώρα επαναφέρουν αυτή την τάση από τα 00s. Θα την υιοθετήσεις; Έχεις αρκετό καιρό «εγκλεισμού» μπροστά σου για να το σκεφτείς...


https://www.instagram.com/p/CGalQGwghDs

Δες επίσης: 8 trends που υιοθετούν τα πιο cool κορίτσια στο TikTok