«Come hell or high water»: Η συλλογή της Juicy Couture φέρνει αέρα ανανέωσης στην ντουλάπα μας

«Come hell or high water»: Η συλλογή της Juicy Couture φέρνει αέρα ανανέωσης στην ντουλάπα μας

Στο 2o digital επεισόδιο της 27ης Athens Xclusive Designers Week είδαμε νέα μοτίβα και αποδομημένα σχήματα στις φόρμες του αγαπημένου brand.

Όπως σε έχουμε ήδη ενημερώσει, η Athens Xclusive Designers Week επιστρέφει για 27η σεζόν, προσαρμοσμένη στα δεδομένα της δύσκολης αυτής εποχής. Οι συντελεστές ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό διαδικτυακό event υψηλής αισθητικής, τηρώντας την κοινωνική αποστασιοποίηση και όλα τα μέτρα προστασίας έναντι του covid-19.

Αυτή την εβδομάδα, καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, αγαπημένα fashion brands και νέα ταλέντα, θα παρουσιάσουν τις καινούργιες τους συλλογές μέσα από εμπνευσμένα fashion films και επιδείξεις μόδας. Όλα τα εντυπωσιακά show θα προβληθούν σε 7 καθημερινά επεισόδια στην custom page της AXDW που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Lifo. Επιπλέον οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επιλεγμένες στιγμές από τις backstage προετοιμασίες, after show συνεντεύξεις και πολλά ακόμη highlights, που θα μεταφέρουν τον παλμό της μόδας, απευθείας στις οθόνες μας.

Χθές το απόγευμα τo lifestyle brand Juicy Couture παρουσίασε τη νέα του συλλογή “Come hell or high water” για τη περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 σε μία επίδειξη μόδας με θέμα “Girl Power”. Νέα μοτίβα στα υφάσματα ανανεώνουν το εμβληματικό βελούδο του brand με τη casual λογική που αγαπά τη πολυτέλεια, ενώ τα μοντέρνα αποδομημένα σχήματα και οι τολμηρές βραδινές προτάσεις απογειώνουν τον glamorous χαρακτήρα του. Τη σκηνοθεσία και καλλιτεχνική διεύθυνση του fashion film επιμελήθηκε η Stephanie Bargas.

Αυτό που διακρίναμε κοιτώντας την girly συλλογή είναι πως τα έντονα χρώμα όπως ροζ, μωβ και μπλε ενώνονται με εντυπωσιακά prints για να δώσουν άλλο αέρα στο αθλητικό ντύσιμο. Η Juicy Couture φημίζεται άλλωστε για την καινοτομία και την ιδιαιτερότητα των ρούχων της. Το μόνο σίγουρο είναι πως βλέποντας το show, θέλουμε να εντάξουμε όσα περισσότερα items γίνεται στη γκαρνταρόμπα μας.

Γνωστά μοντέλα και πρόσωπα της showbiz έδωσαν το παρόν στο show ανάμεσά τους οι: Ειρήνη Καζαριάν, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Δημήτρης Στρέπκος, Φρέντυ Καλομπράτσος, Μέγκι Ντρίο.

Δες επίσης: Με αυτό το εύκολο κόλπο μπορείς να μετατρέψεις οποιαδήποτε τσάντα σε σακίδιο πλάτης

https://www.instagram.com/p/CHVhH3kpYqY
https://www.instagram.com/p/CG0P-kGJHwx
https://www.instagram.com/p/CHtcXDljuZc

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το εντυπωσιακό digital show.