Με αυτά τα πολύχρωμα μπουφάν θα ξεχάσεις το μαύρο puffer jacket σου

Sabine Camhi
Με αυτά τα πολύχρωμα μπουφάν θα ξεχάσεις το μαύρο puffer jacket σου

H στυλίστρια Karla Welch συνεργάστηκε με τον Eddie Bauer και δημιούργησαν τα πιο funky πανωφόρια της σεζόν.

Ποιο είναι ένα πράγμα που μας εκνευρίζει τον χειμώνα; Το γεγονός πως πρέπει να φορέσουμε ένα παλτό πάνω από τα αγαπημένα μας outfits. Συχνά, νιώθουμε πως τα πιο άνετα μπουφάν, είναι…. και τα πιο βαρετά. Αλλά αυτή την σεζόν, η επιτυχημένη στυλίστρια του Hollywood, Karla Welch, αποφάσισε να το αλλάξει αυτό και συνεργάστηκε με τον Eddie Bauer για μία συλλογή ευφάνταστων outwear.

Kομμάτια με πολλά έντονα χρώματα – μπουφάν puffer, βαριά πουλόβερ, ζεστά κολάν, μπλούζες με ζιβάγκο και άλλα – αυτή η συνεργασία είναι το ακριβώς αντίθετο από τα παλιά, αδιάφορα κομμάτια που βγάζεις από την ντουλάπα σου κάθε χειμώνα. Τα ρούχα αυτά είναι ιδανικά για να περνάς τον χρόνο σου εκτός σπιτιού (σε λίγο θα γίνει και αυτό) και να τραβάς την προσοχή φορώντας τα. Η κολεξιόν κυκλοφόρησε στις 18 Νοεμβρίου και περιλαμβάνει 15 κομμάτια, διαθέσιμα σε νούμερα από XS μέχρι 3X. Μάλιστα δε σε βγάζει πολύ εκτός budget αφού το ακριβότερο κομμάτι κάνει $279.


https://www.instagram.com/p/CHvN52KnwI4

Θα βρεις δύο μοναδικά στυλ μπουφάν puffer, τα οποία έρχονται σε κανονικό μήκος ή σε cropped. Γι’ αυτούς που ζουν σε χώρες που δεν κάνει πάρα πολύ κρύο, όπως τη δική μας, αλλά που θέλουν να αγοράσουν αυτά τα μπουφάν, μπορούν να επιλέξουν το cropped σχέδιο και να το φορέσουν εύκολα με ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι από μέσα.

Επιπλέον, ο Eddie Bauer συνεργάζεται με τους American Forests, και έχει φυτέψει μαζί τους πάνω από 8 εκατομμύρια δέντρα. Πρόσφατα μάλιστα, μαζί με την Karla Welch, οι δύο τους έκαναν δωρεά $50,000 στην οργάνωση.

Και ποιος είναι ο λόγος που η Welch επέλεξε χαρούμενα έντονα χρώματα για την κολεξιόν της, και όχι τις κλασσικές αποχρώσεις του μαύρου, ή γκρι; Απονέμει φόρο τιμής στα μπουφάν του παρελθόντος και πιο συγκεκριμένα της δεκαετίας του ’80. Σε λεζάντα της στο Instagram αστειεύτηκε γράφοντας πως «δεν θα χαθείς ποτέ ξανά στο δάσος φορώντας αυτά τα ρούχα!» Έχεις δίκιο Karla!


https://www.instagram.com/p/CHvxKvNhiuE

Ξέραμε ήδη ό,τι κάποιες τάσεις των ‘80s επέστρεψαν στην μόδα, αλλά τώρα που το ακούμε από μία επαγγελματία του χώρου, είναι πλέον σίγουρο! Επίσης, λαμβάνοντας υπόψιν μας τους πελάτες της Karla Welch, όπως τον Justin Bieber, την Tracee Ellis Ross και την Sarah Paulson, περιμένουμε να δούμε πολλούς celebrities να τα φοράνε σε μόλις λίγες μέρες.

Δες επίσης: Emma Corrin: Ήταν πολύ συγκινημένη στις πρόβες του νυφικού της πριγκίπισσας Νταϊάνα