«Red for Hope Xmas 2020»: H Celia Kritharioti παρουσίασε τη νέα της συλλογή στην AXDW

«Red for Hope Xmas 2020»: H Celia Kritharioti παρουσίασε τη νέα της συλλογή στην AXDW

Συμμετέχει για πρώτη φορά στην Athens Exclusive Designers Week, θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα την ελληνική μόδα.

Εντυπωσιακό φινάλε πραγματοποίησε η 27η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας εχθές το απόγευμα, προβάλλοντας το show της Σίλιας Κριθαριώτη, η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στη διοργάνωση. Η ΑΧDW κατάφερε να μας μεταφέρει στον παλμό της μόδας μέσα από 7 digital επεισόδια και το διαδικτυακό event υψηλής αισθητικής "On the Move".

Υπό άλλες συνθήκες αυτές τις ημέρες, η καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια θα βρισκόταν στο Παρίσι για το Fashion Week υψηλής ραπτικής, προκειμένου να παρουσιάσει τις δημιουργίες της, ανάμεσα σε αυτές όλων των κορυφαίων οίκων. Η Σίλια Κριθαριώτη αποφάσισε όμως να ενισχύσει έμπρακτα την AXDW και το κίνημα που θέλει όλους τους σχεδιαστές να ενώνονται εν μέσω αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης.

Με έμπνευση από το κόκκινο χρώμα, και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο οίκος Celia Kritharioti δίνει μια νότα αισιοδοξίας για την Eλληνική μόδα. Ένα υψηλών προδιαγραφών φιλμ διάρκειας 5 λεπτών, γυρίστηκε στο ατελιέ της κορυφαίας σχεδιάστριας στην Πλάκα, το πιο ιστορικό ατελιέ Οίκου Μόδας της Ελλάδας, στο οποίο έχουν κάνει αφιερώματα σχεδόν όλα τα Διεθνή Μέσα. Στην παραγωγή συμμετείχαν κορυφαίοι επαγγελματίες του χώρου και έλαβαν μέρος 7 μοντέλα, μεταξύ των οποίων τα topmodels Yumi Lambert, Ros Georgiou και Emmy Rappe. Επιπλέον οι θεατές είχαν τη δυνατότητα να δούν πρώτοι τη νέα συλλογή “5226 Celia Kritharioti for the Golden Hall ready to wear collection”.

Η «Red for Hope» συλλογή υψηλής ραπτικής της σχεδιάστριας που αγαπούν οι stars της παγκόσμιας showbiz ήταν άκρως εντυπωσιακή όπως πάντα. Οι ονειρικές κόκκινες δημιουργίες από πολυτελή υφάσματα και κρυστάλλους, αποθεώνουν τη γυναικεία φιγούρα. Την ίδια ώρα minimal φορέματα σε αποχρώσεις του μαύρου, του κόκκινου και του χρυσού, συνέθεσαν τη ready to wear συλλογή του οίκου, που αποτελεί συνώνυμο της κομψότητας.


https://www.instagram.com/p/CH5qTtjpi4D

Δες επίσης: Ο Γιώργος Καράβας δημιουργεί την πιο μοντέρνα, capsule συλλογή ρούχων

https://www.instagram.com/p/CHvm7q5JKjh