Instagram Live: H Mαρία Κανελλοπούλου, Co-founder των The KNLs, σε μία «εορταστική» συζήτηση μόδας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Instagram Live: H Mαρία Κανελλοπούλου, Co-founder των The KNLs, σε μία «εορταστική» συζήτηση μόδας

Τι θα φορέσουμε τα φετινά Xριστούγεννα Μαρία;

Χθες το βράδυ είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε σε ένα χαλαρό Instagram Live με τη συνιδιοκτήτρια ενός από τα πιο αγαπημένα ελληνικά, fashion brands... τη Μαρία Κανελλοπούλου από τα The KNLs. Μαζί με την αδερφή της, Δανάη, τα τελευταία 7 χρόνια έχουν δημιουργήσει ένα label συνώνυμο του διαχρονικού design, των ευφάνταστων prints και των γραμμικών σχεδίων. Οι δημιουργίες τους κινούνται άλλοτε στα όρια του μαξιμαλισμού και άλλοτε παίζουν με βασικά σχεδιαστικά μοτίβα που όλες πρέπει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας, αναδεικνύοντας πάντα τη γυναικεία φινέτσα και την ανεπιτήδευτη θηλυκότητα.

Μέσα στην πολύ ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική, fashion κουβέντα που θα δεις στο παρακάτω video, θα δεις και τη Μαρία να μας δίνει τις δικές της προτάσεις για το τι να φορέσουμε στο φετινό χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν που είναι πολύ διαφορετικό από όσα είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν. Ένα τοπ από lurex με ένα jean είναι μία πρώτης τάξεως λύση για να μην είσαι υπερβολικά ντυμένη, αλλά να είσαι κομψή, μέσα στο σπίτι.

Ακόμα, η Μαρία μας μιλάει για την καλοκαιρινή τους συλλογή που θα μας «χαρίσει τα ταξίδια που έχουμε στερηθεί τόσο καιρό», για τον οικολογικό τρόπο παρασκευής των ρούχων τους, για τη βιωσιμότητα αλλά και το μέλλον της ελληνική μόδας. Πάτησε το play και θα δεις πως και να μην ήσουν fan των The KNLs, τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην αγαπήσεις αυτό το brand με τη ξεχωριστή και διαχρονική αισθητική.
Δες επίσης: Screen Style: Mε αυτά τα πουλόβερ θα κάνεις τις πιο cozy εμφανίσεις στο Zoom