Τι είναι το «The Baguette Dance» που λανσάρει ο οίκος Fendi;

Sabine Camhi
Τι είναι το «The Baguette Dance» που λανσάρει ο οίκος Fendi;

H νέα τσάντα του brand θα γίνει το νέο, hot αξεσουάρ για όλες τις fashionistas.

Η εμβληματική τσάντα Baguette του οίκου Fendi έχει επιστρέψει! Ο οίκος μόδας θα δώσει νέα ζωή στην iconic It-bag του με τον δικό του signature χορό: το «The Baguette Dance».

Το «The Baguette Dance», είναι μέρος της #BaguetteFriendsForever καμπάνιας του Fendi, στην οποία πρωταγωνίστησαν celebrities όπως η Kiernan Shipka. Αυτήν την ηθοποιό μπορεί να την αναγνωρίσεις από το «Mad Men» (ως μικρό παιδάκι και κόρη του Jon Hamm, αλλά και από τη σειρά »Chilling Adventures of Sabrina» στο Netflix. Το τελευταίο βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε στης 17 Δεκεμβρίου, δείχνει πέντε αθλητές ενόργανης γυμναστικής από το The Paris Centre, οι οποίοι αναδεικνύουν την mini τσάντα σε πέντε διαφορετικά χρώματα (μαύρο, κίτρινο, ροζ, ανοιχτό μπλε και κόκκινο).



Στο βίντεο, οι αθλητές περνάνε την τσάντα ο ένας στον άλλον, επιδεικνύοντας συγχρόνως το ταλέντο τους και τις εντυπωσιακές τους κινήσεις (κάνουν, μεταξύ άλλων, πιρουέτες και ρόδες). Και συνεπώς δεν μπορούμε να αποφασίσουμε τι είναι πιο ωραίο: οι απίστευτες κινήσεις και ο συγχρονισμός των αθλητών ή οι ίδιες οι τσάντες! Εσύ τι νομίζεις;

Η Baguette κυκλοφόρησε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και για το όνομά της ευθύνεται το χαρακτηριστικό μακρόστενο σχήμα της που παραπέμπει στο διάσημο γαλλικό ψωμί. Έγινε γρήγορα η αγαπημένη τσάντα των celebrities και ακόμα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την εμφάνιση της στη θρυλική τηλεοπτική σειρά Sex and the City όπου την φορούσε το fashion icon, Carrie Bradshaw.

Μετά το τεράστιο κύμα επιστροφής των 90s trends, όλες περιμέναμε το comeback της Baguette. Δεκάδες επώνυμες επέλεξαν να ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους με τη συγκεκριμένη τσάντα, όπως για παράδειγμα η Gigi Hadid.

Ανεξαρτήτως από την δεκαετία όμως, η Baguette είναι μια κλασσική τσάντα και το νέο «Baguette Dance» αναδεικνύει το στυλ της, την πολυχρηστικότητα της και τη μαγεία της.

Δες ολόκληρο το «Baguette Dance» βίντεο παρακάτω:


https://www.instagram.com/p/CI3OXw6qwvG

Δες επίσης: Το φούτερ που φορούσες ως φοιτήτρια είναι πάλι…. trend