Η Sugarfree παρουσιάζει την πιο λαμπερή capsule συλλογή για τα Χριστούγεννα

Η Sugarfree παρουσιάζει την πιο λαμπερή capsule συλλογή για τα Χριστούγεννα

Σε πείσμα της social-distancing εποχής και με motto “Indulge in Xmas Magic”, η Sugarfree μας προσκαλεί να παραδοθούμε στη μαγεία των Χριστουγέννων και τη λάμψη των γιορτών παρουσιάζοντας την «The Holiday Collection», την πρώτη χριστουγεννιάτικη σειρά του brand που περιλαμβάνει γυναικεία αλλά και παιδικά σχέδια, αποκλειστικά για κορίτσια.

sugarfree1

To μοντέρνο, αισθησιακό eveningwear συναντάει την πιο πολυτελή εκδοχή του leisurewear σε μια εορταστική capsule συλλογή που εστιάζει στο σήμα κατατεθέν της Sugarfree, το αγαπημένο velour.

sugarfree3

Με έμφαση στο iconic ύφασμα του brand, το λαμπερό και πολυτελές velour, η νέα συλλογή κινείται στους festive τόνους των metallics, του κόκκινου και του μαύρου, ενώ deluxe στοιχεία όπως τα στρας, το τούλι και το vinyl αναδεικνύουν στο έπακρο το εορταστικό πνεύμα της σειράς. Οι κλασικές βελουτέ φόρμες της Sugarfree θα αναβαθμίσουν τις χαλαρές γιορτινές εμφανίσεις, ενώ τα μίνι bodycon φορέματα σε glitter ή κόκκινο και μαύρο velour θα χαρίσουν τον απαραίτητο αισθησιασμό στα φετινά festive looks. Αγαπημένα σχέδια της συλλογής τα βελουτέ bodies αλλά και τα σέξι bandeau, το ζεβρέ one-shoulder top αλλά και τα ψηλόμεσα harem pants, που θα γίνουν τα κομμάτια-κλειδιά της διαχρονικής βραδινής γκαρνταρόμπας.

Στους τόνους του κόκκινου και του μαύρου κινείται επίσης και η παιδική festive σειρά μόνο για κορίτσια, με “dress like mom” σχέδια όπως βελουτέ φόρμες, σορτσάκια, peter-pan μπλούζες, hoodies, jogger pants και νεραϊδένιες φούστες με τούλι. Τα Χριστούγεννα μπορούν να γίνουν ακόμα πιο όμορφα με τα σωστά δώρα κάτω από το δέντρο μας και στην Sugarfree το ξέρουν αυτό!
Δες επίσης: Αυτές είναι οι πιο hot τάσεις στις μάσκες προστασίας για το 2021