Ο Maison Margiela τώρα και σε hotel

Ο Maison Margiela τώρα και σε hotel

O γαλλικός, πλέον, οίκος Maison Martin Margiela βάζει το χεράκι του και το ιστορικό ξενοδοχείο Champs Elysees, αποκτά συλλεκτική διακοσμητική αξία.

Η Ευρώπη είναι σε πυρετό μόδας με το Βερολίνο να κάνει την δική του εβδομάδα μόδας as we speak και ορδές επαγγελματιών να κατακλύζουν τις τρεις εκθέσεις με την Βread 'n' Butter να πρωταγωνιστεί σε ποσότητα εκθετών και επισκεπτών, δίνοντας τις ξεκάθαρες τάσεις για την casual μόδα σε όλο τον κόσμο.

Στο Παρίσι αντίθετα οι επιδείξεις υψηλής ραπτικής συνεχίζονται και σήμερα με αμείωτο ενδιαφέρον, πιο σημαντικές από ποτέ, καθώς η ομοιομορφία και η ρευστοποίηση της βιομηχανίας αρχίζει να μην θυμίζει σε τίποτα την αρχική κατεύθυνση της μόδας για φορέσιμη τέχνη συλλεκτικής αξίας, αλλά περισσότερο ρούχα για γρήγορη κατανάλωση από άμυαλους ανθρώπους, χωρίς αισθητική.

Το maison Martin Margiela παρουσίασε την artisanal collection του στο ξενοδοχείο, που o ίδιος ο οίκος επιμελήθηκε, κάνοντας μια ριζική αλλαγή στο εσωτερικό με χαρακτηριστικές πινελιές σκεπτόμενου sophisticated σαρκασμού και αποτέλεσμα τόσο άξιο προσοχής, όσο και οι υπέροχες κολεξιόν ρούχων και αξεσουάρ του εδώ και περίπου τριάντα χρόνια.

Το La Maison Champs Elysees έχει δει δόξες με αυτοκράτορες, πριγκίπισσες και τον ίδιο τον Ναπολέων να ζουν στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις, δηλώνοντας παντοτινή αφοσίωση ενώ ερωμένες και σύζυγοι κρατών έκαναν ένα ενδιαφέρον γαϊτανάκι σε παροξισμό ενδιαφέροντος.

Πιστός σε μία αριστοτεχνική φιλοσοφία ο οίκος έκανε το ξενοδοχείο το σωστό νέο hot spot και ταξίδια μας στο Παρίσι δεν θα είναι ποτέ πια τα ίδια.

Maison... j' adore!