Η εξέλιξη του στυλ το 2021 έρχεται μέσα από αυτό το νέο ζευγάρι unisex αθλητικών παπουτσιών

Διονυσία Καλαποθαράκου
Η εξέλιξη του στυλ το 2021 έρχεται μέσα από αυτό το νέο ζευγάρι unisex αθλητικών παπουτσιών

Σε street χρωματικές αποχρώσεις και δυναμικό design, αυτά τα sneakers έρχονται από το μέλλον... της μόδας.

Aν σκέφτεσαι τώρα να αγοράσεις αθλητικά και ψάχνεις τα παπούτσια της επόμενης γενιάς, ίσως δεν πρέπει να κοιτάς αποκλειστικά στο «μέλλον» αλλά να ρίξεις και μία κλεφτή ματιά στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα σε ένα από τα πιο εμβληματικά στυλ sneakers που έχουν βγει ποτέ και φέτος αποφασίζει να μας ξανασυστηθεί.

Converse CX 2

To Chuck Taylor All Star CX είναι το κλασικό αγαπημένο «Chuck» επανασχεδιασμένο για δυναμικότερο περπάτημα. Η ειδική CX lightweight σόλα απορροφά κραδασμούς και μετατρέπει το timeless αυτό παπούτσι σε μια ανάλαφρη εμπειρία. Τα κορδόνια του είναι εμπνευσμένα από την πεζοπορία σε συνδυασμό με τα τολμηρά και έντονα χρώματα που βλέπουμε στις μεγαλουπόλεις. Το νέο All Star CX είναι η μετουσίωση ενός νέο-digital κόσμου, πάντα έτοιμου για real-life περιπέτειες, σε ένα αθλητικό ζευγάρι παπουτσιών της επόμενης γενιάς.

Η τεχνολογία πίσω από την διαφανή σόλα επανασχεδιάζει τα υλικά για μέγιστο flexibility με extra pull-tabs για ευκολότερο on-off. Φέτος, την άνοιξη αυτό το καινούργιου στυλ παπουτσιών της Converse είναι αφιερωμένο στην κληρονομιά και στη νοοτροπία του ταξιδιώτη, του ονειροπόλου Chuck Taylor, γι’ αυτό και έχει ξανασχεδιαστεί από την αρχή η κλασική φόρμα των sneakers που άφησαν ιστορία. Με τις έντονες αποχρώσεις του στο design και όλες τις νέες τεχνολογίες στην κατασκευή του, το All Star CX αδυνατεί να συμβιβαστεί, όπως και ο Chuck. Για αυτό και είναι το ιδανικό ζευγάρι παπούτσια για όσους και όσες θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα και βλέπουν από τώρα το μέλλον ολοζώντανο μπροστά τους στη ζωή αλλά και στη μόδα.
Δες επίσης: Screen Style: Δέκα συνδυασμοί ρούχων που θα σε δείχνουν πάντα κομψή στο Zoom