8 κομψές θήκες κινητών για τα κορίτσια που έχουν εντοπίσει πιο είναι το επόμενο must have αξεσουάρ

Sabine Camhi
8 κομψές θήκες κινητών για τα κορίτσια που έχουν εντοπίσει πιο είναι το επόμενο must have αξεσουάρ

Αν κάπου αξίζει να επενδύσεις αυτήν τη στιγμή είναι στη θήκη του κινητού σου.

Ξέχνα τις mini τσάντες. Το νέο must-have αξεσουάρ είναι αρκετά πρακτικό. Μιλάμε ουσιαστικά για ένα «πορτοφολάκι» με μακρύ λουρί, κατάλληλο για να κρατήσει το πιο βασικό σου αξεσουάρ: το κινητό σου. Σου παρουσιάζουμε, λοιπόν, την θήκη μεταφοράς του κινητού τηλεφώνου σου και το νέο αγαπημένο μας fashion item. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απελευθερωτικό από το να μεταφέρεις μια μικρή και ελαφριά cross-body τσάντα. Θα σου λύσει τα χέρια όταν βγεις για ψώνια. Δεν υπάρχουν πολλά άλλωστε που χρειάζεσαι αυτές τις μέρες εκτός από το κινητό, την ταυτότητα και την πιστωτική σου κάρτα και τα περισσότερα από αυτά τα έχεις ήδη περασμένα στο τηλέφωνό σου.

Αυτές οι θήκες όχι μόνο προστατεύουν τα κινητά μας, αλλά ταυτόχρονα τα αναβαθμίζουν αισθητικά, πάντα στο δικό μας προσωπικό στυλ φυσικά. Είναι statement κομμάτια που μπορείς να βρεις σε διάφορες υφές, χρώματα και prints. Είναι διακοσμημένα με αλυσίδες όλων των μεγεθών και θα τονίσουν οποιοδήποτε outfit σου. Γι’ αυτό, ήρθε η ώρα να βάλεις στην ντουλάπα την παραγεμισμένη tote σου. Αναζητούμε μόνο το εύκολο, το άνετο και το ελαφρύ αυτήν τη σεζόν!

Αν, λοιπόν, σου αρέσουν τα trendy αξεσουάρ, τότε δες στην παρακάτω gallery τις 8 δικές μας προτάσεις για να αγοράσεις τώρα τις πιο stylish θήκες τηλεφώνου.

Δες επίσης: Αυτές οι snow boots θα σου κρατήσουν συντροφιά τον φετινό χειμώνα