Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana είναι η νέα πρέσβειρα του οίκου Dolce&Gabbana

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana είναι η νέα πρέσβειρα του οίκου Dolce&Gabbana

Στο πρόσωπο της Λαίδης Kitty Spencer βρήκαν τη νέα τους μούσα.

Η Λαίδη Κίτι Σπένσερ είναι όπως φαίνεται το νέο big thing στο χώρο του modeling. Η ανιψιά της Πριγκίπισσας Νταϊάνα αν και μόλις 30 ετών, διαθέτει πλούσιο βιογραφικό και μετρά σημαντικές συνεργασίες στο χώρο της μόδας.

Το ξανθό μοντέλο έχει φωτογραφηθεί για μεγάλα περιοδικά και έχει περπατήσει για κορυφαίους σχεδιαστές. Η εμφάνισή της στο show των Dolce&Gabbana σχολιάστηκε έντονα από τον Τύπο η πλειοψηφία όμως δηλώνει γοητευμένη από την ξανθιά καλλονή.

«Ο οίκος Dolce & Gabbana βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Λαίδη Κίτι Σπένσερ είναι η νέα του Global Ambassador ως αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης φιλίας, βασισμένης στην αμοιβαία αγάπη και τις κοινές αξίες, όπως και αγάπη για την Ιταλία και την τέχνη και την αδυναμία της για τη μόδα και την ιταλική αριστοτεχνία. Μια φιλία που σήμερα επιβεβαιώνεται ξανά και γίνεται ακόμα πιο δυνατή», έγραψε χαρακτηριστικά ο οίκος μόδας στην ανακοίνωσή του στο Instagram.

Λίγο αργότερα η Λαίδη Κίτι Σπένσερ έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: «Ευχαριστώ Ντομένικο και Στέφανο για την ευκαιρία που μου δίνετε να γίνω επισήμως δική σας. Αγαπώ εσάς και το brand Dolce & Gabbana τόσο πολύ και για τόσο καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενη για τις αναμνήσεις που θα δημιουργήσουμε! Ελπίζω να σας κάνω περήφανους». Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν πως η συγκεκριμένη φωτογράφιση της Κίτι Σπένσερ, παραπέμπει αρκετά στη φωτογράφιση της αείμνηστης Νταϊάνα από τον κορυφαίο φωτογράφο Mario Testino.

Δες επίσης: 5 tips για να ντυθούμε στο lockdown από τα διασημότερα brands του πλανήτη

https://www.instagram.com/p/CLcO8EKMONA
https://www.instagram.com/p/CEjtT-1FF5g


Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες της όμορφης Λαίδης που θα μας απασχολήσει πολύ στο άμεσο μέλλον.