Fluffy sneakers: Η νέα, εκκεντρική τάση στα αθλητικά παπούτσια

Sabine Camhi
Fluffy sneakers: Η νέα, εκκεντρική τάση στα αθλητικά παπούτσια

Το «go to» αθλητικό που είναι ευκολοφόρετο και συνδυάζεται με όλα έρχεται στην πιο «τρυφερή» εκδοχή του.

Τα sneakers είναι παπούτσια απαραίτητα στην γκαρνταρόμπα όλων. Όχι μόνο των αθλητών αλλά και κάθε δραστήριας γυναίκας. Από κλασικά ζευγάρια sneakers που ποτέ δεν θα βγουν εκτός μόδας έως και τις επιλογές που κάνουν statement, δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να έχεις πολλά ζευγάρια στην γκαρνταρόμπα σου.

Αν ψάχνεις όμως για ένα νέο ζευγάρι, εμείς το βρήκαμε για σένα. Το αμερικάνικο brand Allbirds, γνωστό για τα άνετα και ελαφριά, πάνινα παπούτσια του τα οποία κατασκευάζονται από φυσικές πρώτες ύλες, γιορτάζει τα πέμπτα γενέθλιά του λανσάροντας τα δημοφιλή μάλλινα sneakers του σε μια νέα, εξαιρετικά μαλακή επιλογή.

Η Allbirds ιδρύθηκε το 2016 και χρησιμοποιεί merino wool (ένα είδος μαλλιού) της Νέας Ζηλανδίας για τα παπούτσια της, μαζί με ίνες δένδρων και ανακυκλωμένα μπουκάλια και χαρτόνια. Τα έχουμε δει στα πόδια των αγαπημένων μας fashion influencers αλλά και στους celebrities. Επιπλέον, τα υποδήματα Allbirds είναι μίνιμαλ και λιτά αφού σχεδιάζονται χωρίς logo, ετικέτες ή άλλες λεπτομέρειες.


https://www.instagram.com/p/CL4apXzALNj

Τα πάνινα παπούτσια Wool Runner Fluffs (€110), είναι ακριβώς αυτό που ακούγονται πως είναι: fluffy. Αυτό το άνετο παπούτσι είναι η ιδανική επιλογή για να σε «μεταφέρει» από τον χειμώνα στην άνοιξη. Μας σκεφτόμαστε ήδη να τα φοράμε με τα αγαπημένα μας τζιν, τα άνετα παντελόνια μας και τα χαριτωμένα, ανοιξιάτικα φορεματάκια μας. Επιπλέον, όπως κάθε άλλο παπούτσι, τα Allbirds μπορούν να λερωθούν πολύ εύκολα. Αλλά ευτυχώς το πλύσιμο αυτών των παπουτσιών είναι πολύ απλό. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τα βάλεις σε ένα πλυντήριο, στην πιο χαμηλή θερμοκρασία πλήσης.

Τι περιμένεις λοιπόν; Συνέχισε στην gallery παρακάτω να δεις ποιο είναι το νέο ζευγάρι της Allbirds που κυκλοφόρησε, αλλά και τις άλλες κλασικές επιλογές της εταιρείας.

Δες επίσης: Δέκα βιώσιμα brands παπουτσιών που αξίζουν την προσοχή σου