Easy-Peasy: Τα πιο κομψά και ευκολοφόρετα κομμάτια που θα βρεις στο Golden Hall μόλις ανοίξει & πάλι

Διονυσία Καλαποθαράκου
Easy-Peasy: Τα πιο κομψά και ευκολοφόρετα κομμάτια που θα βρεις στο Golden Hall μόλις ανοίξει & πάλι

Στο Golden Hall θα βρεις τα πιο κομψά fashion items της σεζόν!

Aυτή η άνοιξη πρέπει να είναι «εύκολη», εύκολη «σαν κυριακάτικο πρωινό» όπως έλεγε και ο Lionel Richie στο τραγούδι του «Easy». Πρέπει να φοράμε ρούχα που δεν μας καταπιέζουν, να συναναστρεφόμαστε ανθρώπους που μας κάνει καλό η επικοινωνία μαζί τους, να πηγαίνουμε σε μέρη που απολαμβάνουμε, να διαβάζουμε βιβλία και να βλέπουμε ταινίες που καταπραΰνουν το πνεύμα και διευρύνουν τους ορίζοντές μας. Αυτή η άνοιξη επιβάλλεται να είναι πιο βατή, πιο απλή, πιο «Easy» από τις προηγούμενες γιατί ακολουθεί έναν δύσκολο χειμώνα και έναν χρόνο καραντίνας που μας στρέσαρε και μας εξάντλησε. Και τα ρούχα μας θα μας βοηθήσουν σε αυτήν τη νέα, ζεν συνθήκη που πάμε να χτίσουμε.

Πού θα τα βρούμε αυτά; Στο αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο, το Golden Hall! Σε λίγο καιρό που θα είναι και πάλι ανοιχτό και εμείς θα το επισκεφτούμε -επιτέλους!- μία ανοιξιάτικη, ηλιόλουστη μέρα, θα βρούμε μέσα στις προθήκες των αγαπημένων μας stores άνετα κολάν γυμναστικής, στυλάτα sneakers, loose floral φορέματα, πολύχρωμα crop tops αλλά και lingerie στη φωτεινή, ανοιξιάτικη, χρωματική παλέτα. Γιατί η άνεση ξεκινάει από μέσα προς τα έξω ακόμα και στα σύνολά μας. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε πριν πάμε είναι να τσεκάρουμε τα 8 must have ρούχα και αξεσουάρ που ξεχωρίσαμε για εσένα παρακάτω από το House of Style του Golden Hall, ώστε να ξέρουμε τι άνετο και ευκολοφόρετο πρόκειται να αποκτήσουμε τη στιγμή που θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του!

Εκτός από την επιλογή των πιο cool, fashion items ας φτιάξουμε και μία χαλαρή λίστα στο Spotify για τη διαδρομή μέχρι το Μαρούσι και ας ρίξουμε και μια ματιά στα κομμάτια που έχουμε ήδη στην γκαρνταρόμπα μας ώστε να συμπληρώσουμε «σωστά» την shopping list μας. Και λέγοντας «σωστά» εννοούμε με ρούχα και αξεσουάρ σαν τα παρακάτω που θα αναβαθμίσουν το στυλ μας και θα μας κάνουν να νιώσουμε ακόμα πιο καλά την ουσία των στίχων του Richie, «θέλω να είμαι καλά, να πετάω ψηλά και να ξέρω πως κάνω τα πράγματα που αγαπώ»… με τον πιο εύκολο, διασκεδαστικό και στυλάτο τρόπο! Μόνο στο Golden Hall!

Wolford Αθλητικό Crop Top 120eu

#1 Crop top

Αθλητικό crop top, 120 Eυρώ, Wolford, Golden Hall (Πρώτος Όροφος)

MagnoliaGrace Hanro Δαντελένιο Σουτιέν Με Μπανέλα 75eu

#2 Δαντελένιο σουτιέν

Δαντελένιο σουτιέν Hanro, 75,00 Ευρώ, Magnolia Grace Boutique, Golden Hall (Πρώτος Όροφος)

freedy

#3 Skinny jean

Denim ελαστικό skinny παντελόνι, 119 Eυρώ, Freddy, Golden Hall (Ισόγειο)

vans

#4 Sneakers

Better Together Sk8-Hi αθλητικά παπούτσια, 90 Eυρώ, Vans, Golden Hall (Iσόγειο)

regalinas

#5 Σετ φόρμας

Σετ φόρμας με παντελόνι και ζακέτα με βολάν, 24,90 και 39,90 Ευρώ αντίστοιχα, Regalinas, Golden Hall (Πρώτος Όροφος)

the greek designers

#6 Πλεκτή μπλούζα

Πλέκτη μπλούζα Stefania Vaidani, The Greek Designers Store, Golden Hall (Πρώτος Όροφος)

gap

#7 Floral φόρεμα

Μακρυμάνικο floral φόρεμα, 31,95 Ευρώ, Gap, Golden Hall (Ισόγειο)

golden hall addidas super star vegan 6

#8 Vegan αθλητικά παπούτσια

Superstar vegan sneakers, 99,95 Eυρώ, adidas, Golden Hall (Ισόγειο)