Οι πρώτες αλλά και οι πιο πρόσφατες πασαρέλες των πιο γνωστών μοντέλων

Sabine Camhi
Οι πρώτες αλλά και οι πιο πρόσφατες πασαρέλες των πιο γνωστών μοντέλων

Δες τις πρώτες μέρες του «catwalking» από είδωλα όπως η Gigi Hadid, η Naomi Campbell και άλλες…

 

Η βιομηχανία της μόδας είναι φημισμένη για το ότι είναι σκληρή. Κάθε χρόνο, ένας συγκεκριμένος αριθμός μοντέλων μπορεί να φτάσει στην κορυφή. Η Εβδομάδα Μόδας είναι ένα μέρος που βρισκόταν κάθε supermodel, πριν όλος ο κόσμος αρχίσει να αναγνωρίζει το πρόσωπό τους, φυσικά. Ακόμα και οι θρύλοι του catwalk έπρεπε να ξεκινήσουν από κάπου.

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι τα supermodels ομορφαίνουν ακόμα περισσότερο καθώς μεγαλώνουν, αλλά είναι αλήθεια! Και εμείς έχουμε τις αποδείξεις. Πριν αυτά τα μοντέλα γίνουν διάσημα – να τα κυνηγούν, δηλαδή, οι παπαράτσι, να υπογράφουν αυτόγραφα και να περπατάνε στις πασαρέλες των πιο γνωστών οίκων – ήταν νέες, με φρέσκο πρόσωπο που αγωνίστηκαν για να γίνουν γνωστές, μέχρι που περπάτησαν στην πρώτη τους πασαρέλα.

Και εσύ, μπορεί να γνωρίζεις τα αγαπημένα σου supermodels από τα θρυλικά τους runway walks, τις υπέροχες φωτογραφήσεις τους και το εμβληματικό τους στυλ, θυμάσαι όμως ποια ήταν η πρώτη πασαρέλα που έκαναν στην καριέρα τους; Από την Gigi Hadid στην Naomi Campbell, ρίξε μια ματιά στην gallery παρακάτω για να βρεις τις πρώτες πασαρέλες μερικών από των μεγαλύτερων ονομάτων στον κόσμο της μόδας και να δεις πόσο μακριά έχουν φτάσει.

Δες επίσης: Αυτό το πλεκτό αξεσουάρ θα είναι παντού φέτος την άνοιξη