Σε αυτές τις επιδείξεις μόδας την παράσταση δεν έκλεψαν τα μοντέλα, αλλά τα χαριτωμένα ζωάκια τους

Sabine Camhi
Σε αυτές τις επιδείξεις μόδας την παράσταση δεν έκλεψαν τα μοντέλα, αλλά τα χαριτωμένα ζωάκια τους

Δες ποιοι οίκοι μόδας έκαναν την ανατροπή και εμφάνισαν ζώα στις πασαρέλες τους!

Τα ζώα έπαιζαν πάντα ρόλο στη ζωή των σχεδιαστών. Μερικοί από αυτούς έφτασαν στο σημείο να τα αφήσουν να συμμετάσχουν και στις επιδείξεις μόδας τους. Σκυλιά, άλογα, παπαγάλοι, χαμαιλέοντες, ελάφια, κουνέλια και άλλα ζώα έχουν εμφανιστεί, μαζί με τα μοντέλα, στις πασαρέλες αρκετών σχεδιαστών.

Ενώ τα άλογα «θριάμβεψαν» κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας μόδας στο Παρίσι, έχουμε δει και αλλού τα ζώα ως πρωταγωνιστές σε επιδείξεις μόδας. Στον οίκο Tod's, μοντέλα κρατούσαν κουτάβια, όπως η Gigi Hadid, που είχε ένα γαλλικό μπουλντόγκ για συντροφιά πάνω στο catwalk. Επίσης, στην πρόσφατη ψηφιακή παρουσίαση της Celine, ο Hedi Slimane έβαλε ένα ελάφι να κάνει μια σύντομη εμφάνιση. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της μαγικής ταινίας Aria της Gucci, στην οποία ο Alessandro Michele συνεργάστηκε με τoν οίκο Balenciaga, για την 100η επέτειο του ιταλικού fashion house, είδαμε ένα μοντέλο να περπατάει κρατώντας ένα λευκό κουνέλι. Στο παρελθόν στoν οίκο Gucci έχουμε δει παπαγάλους αλλά και χαμαιλέοντες.



Δες, λοιπόν, παρακάτω όλα τα ζώα που ξαφνικά εμφανίστηκαν στα catwalks μαζί με τα καλλίγραμμα μοντέλα, προσθέτοντας με αυτόν τον τρόπο μια δόση χιούμορ και ευχάριστης διάθεσης στην κάθε επίδειξη!

Δες επίσης: Saint Laurent: Παρουσιάζει τη συλλογή του για τη σεζόν S/S 2021 με μια νέα ταινία μικρού μήκους