Οι πιο διάσημες τσάντες του οίκου Gucci συμμετέχουν σε talk show!

Sabine Camhi
Οι πιο διάσημες τσάντες του οίκου Gucci συμμετέχουν σε talk show!

Η νέα σειρά «Beloved» του ιταλικού οίκου είναι εμπνευσμένη από ένα πολύ γνωστό talk show.

 

Είναι πάντα μια καλή μέρα όταν βλέπουμε τον Harry Styles με Gucci. Ο τραγουδιστής και «πρόσωπο» του οίκου είναι ένας από τους πολλούς λαμπερούς stars που εμφανίστηκαν στο νέο Beloved Talk Show του Gucci, με οικοδεσπότη τον James Corden, μια καμπάνια για να γιορτάσει τις πιο αγαπημένες τσάντες του brand. Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ιταλικού Fashion House, ο Alessandro Michele συνεργάστηκε με τον φωτογράφο και σκηνοθέτη Harmony Korine για αυτήν τη συλλογή.

Εκτός από τον Styles, ο Corden κάλεσε τους Awkwafina, Serena Williams, Diane Keaton, Sienna Miller και Dakota Johnson στο set του show για να συζητήσουν και να δείξουν την αγαπημένη τους τσάντα. Ο οικοδεσπότης του The Late Late Show, ο Corden, φέρνει την εμπειρία του σε αυτό το νέο «talk show» που με την πρώτη ματιά, φαίνεται σαν οποιοδήποτε άλλο κανονικό show. Αλλά αυτήν τη φορά, είναι προφανές πως η τσάντα είναι ο πρωταγωνιστής. Ενώ βλέπουμε τους stars με εντυπωσιακά και όμορφα outfits (ο Styles με ένα γούνινο παλτό, η Johnson με μια μπλούζα με πούλιες, η Awkwafina και η Williams με φλοράλ φορέματα και η Miller με τεράστια βραχιόλια), οι τσάντες μπαίνουν αυτόματα στο επίκεντρο της εμφάνισής τους.


https://www.instagram.com/p/CN-TZyPilwa

«Επιστρέψαμε στο παρελθόν και στα αυθεντικά talk show, όπου ο πρωταγωνιστής είναι η ίδια η τσάντα, το μεγάλο αστέρι», δήλωσε ο Michele. «Πολύ συχνά αυτές οι δημιουργίες πήραν το όνομά τους από σημαντικές γυναίκες που χάραξαν τις συνήθειες πολλών».

Φέτος είναι η 100ή επέτειος της Gucci και είναι σαφές ότι ο οίκος θέλει να αναδείξει την ιστορία του brand και τα εβληματικά του κομμάτια. Και η τελευταία συλλογή του οίκου, η Aria, δημιουργήθηκε με γνώμονα αυτήν την ίδια ιδέα.

«Πραγματικά λατρεύω τις τσάντες μου» είπε ο Michele. «Ίσως θα είναι πάντα η μεγαλύτερη αγάπη μου, το αγαπημένο μου αξεσουάρ. Ήταν φυσικό για εμένα να τις αποκαλέσω 'Beloved'. Προέρχεται από την προσωπική μου εμπειρία και την αγάπη μου για εκείνες» τονίζει στην συνέχεια.

Δες επίσης: Gigi Hadid: 8 στυλιστικοί κανόνες στους οποίους ορκίζεται τα τελευταία χρόνια