Πέντε κομψά fashion brands που ανήκουν σε μητέρες και κόρες

Sabine Camhi
Πέντε κομψά fashion brands που ανήκουν σε μητέρες και κόρες

Δημιουργούν διαχρονικά και ποιοτικά κομμάτια που συνδυάζουν τη δεξιοτεχνία και το στυλ από τουλάχιστον δύο γενιές!

Είτε πρόκειται για supermodels όπως η Cindy Crawford και η Kaia Gerber, είτε για ηθοποιούς όπως η Lisa Bonet και η Zoë Kravitz, μας αρέσει πολύ να ακούμε ιστορίες για κόρες που ακολουθούν τα βήματα των μητέρων τους. Αλλά, τι συμβαίνει όταν και οι δύο συνεργάζονται για να διευθύνουν τη δική τους επιχείρηση μόδας;

Η κυκλοφορία ενός brand είναι μια σημαντική διαδικασία απόκτησης γνώσεων. Στη βιομηχανία της μόδας, είμαστε αρκετά τυχερές που βλέπουμε συνεχώς γυναίκες να ξεκινούν εταιρείες. Και για τις περισσότερες γυναικείες επιχειρήσεις, η ενδυνάμωση των γυναικών βρίσκεται στον πυρήνα της αποστολής τους.

Στην gallery παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις τις πέντε μητέρες και κόρες που έχουν ενώσει τις δυνάμεις και τα πάθη τους για να κάνουν πραγματικότητα ένα κοινό τους όνειρο και σήμερα, έχουν από τα πιο επιτυχημένα labels στη βιομηχανία. Είτε ψάχνεις για το πιο χαριτωμένο καλοκαιρινό μαγιό, είτε για ρούχα ουδέτερου φύλου, αυτές οι γυναίκες επιχειρηματίες θα καλύψουν όλες σου τις ανάγκες. Από τα μεγάλα ιταλικά fashion houses έως τα μικρά ατελιέ στη Βόρεια Γαλλία, αυτά είναι πέντε από τα αγαπημένα μας brands που ανήκουν σε κομψές μητέρες και κόρες.

Δες επίσης: Νόμος και τάξη: Έξι μηνύσεις που συντάραξαν τον κόσμο της μόδας