Summer Loading... τα πιο κομψά μαγιό της σεζόν σε βάζουν από τώρα σε mood διακοπών

Διονυσία Καλαποθαράκου
Summer Loading... τα πιο κομψά μαγιό της σεζόν σε βάζουν από τώρα σε mood διακοπών

Το ελληνικό brand «Zebras & Libras» μας δείχνει τον δρόμο των διακοπών μέσα από sporty bikinis και chic ολόσωμα.

Η εταιρεία «Zebras & Libras Swimwear», γεννήθηκε το 2014 από νέους ανθρώπους με αγάπη για τη μόδα, την θάλασσα, τα σπορ και φυσικά το ατελείωτο, ελληνικό καλοκαίρι. Το μότο του brand είναι «balance between earth & space» και μέσα από τις συλλογές του με μαγιό, που κάθε χρόνο «ισορροπούν» ανάμεσα στο athleisure style και στη σοφιστικέ κομψότητα, κάνει πράξη τον σεβασμό του για τον πλανήτη αλλά και την προσήλωσή του στην υψηλή ποιότητα κατασκευής.

https://www.instagram.com/p/COchDuaD6e4
DSC 2688c

Η συλλογή S/S 2021 περιλαμβάνει την ανανεωμένη εκδοχή αγαπημένων κομματιών του brand, όπως είναι το surf bikini Μaya με το top με τα μακριά μανίκια ή το μακρυμάνικο ολόσωμο -ιδανικό για watersports- το Raisa. Έχει όμως και πολλά νέα one-pieces, όπως τα ασπρόμαυρα Peony ή το floral με τη χαμηλή πλάτη, το Andalusite. Κομμάτια που μπορείς να φοράς με shorts στις διακοπές αλλά και με ψηλόμεση, loose παντελόνα όσο είσαι ακόμα στην πόλη. Αν είσαι όμως fan των bikinis και ποντάρεις στο καλύτερο μαύρισμα που θα κάνεις με αυτά, μονόχρωμα sporty σχέδια με φαρδιές τιράντες σε πορτοκαλί απόχρωση, αλλά και sets με bustier, ψηλοκάβαλο slip και graphic μοτίβο θα μπουν asap στην τσάντα των διακοπών σου ή έστω στο σακβουαγιάζ που θα ετοιμάσεις για το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο cool, νέα σχέδια μαγιό και μπες από τώρα σε mood διακοπών. Γιατί μπορεί να μας χωρίζουν λίγοι μήνες από γαλαζοπράσινα νερά και σανίδες του surf, αλλά μετά από έναν τόσο δύσκολο χειμώνα σε lockdown νοητά είμαστε ήδη εκεί. Kαι ονειρευόμαστε πολύχρωμα patterns, sexy κοψίματα και άνετα swimwear… ονειρευόμαστε, δηλαδή, πράγματα που μπορούμε να αποκτήσουμε μέσα από αυτήν τη νέα συλλογή «Zebras & Libras». Eυτυχώς!
Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: Tα πρώτα μαγιό της σεζόν είναι εδώ και σε βάζουν σε δίλημμα για το ποιο να διαλέξεις