Καλοκαιρινές νύχτες με στυλ από το eBay International Market

Καλοκαιρινές νύχτες με στυλ από το eBay International Market

To eBay.gr και η D'arcy Foxx σας δίνουν tips για το καλοκαιρινό στυλ.

Οι καλοκαιρινές περιοδείες ξεκίνησαν, τα beach parties έχουν την τιμητική τους και οι θερινοί κινηματογράφοι σφύζουν από κόσμο! Οι καλοκαιρινές νύχτες είναι πια εδώ και μας περιμένουν να τις απολαύσουμε με πολύ κέφι και με ακόμη περισσότερο στυλ! Το eBay International Market με τη βοήθεια της Darcy Foxx, fashion editor στο www.queen.gr σας προτείνουν τρεις διαφορετικές στιλιστικές επιλογές για να εντυπωσιάσετε στις καλοκαιρινές σας εξόδους!

Καλοκαίρι στο νησί και είστε καλεσμένη στο πιο hot beach party της χρονιάς! Τι θα φορέσετε για να είστε η πιο γοητευτική παρουσία; Σύμφωνα με την Darcy Foxx, η πιο κατάλληλη πρόταση είναι να διαλέξετε κάτι casual αλλά ταυτόχρονα κομψό. Το eBay International Marketκαι η Trendhunter μας προτείνουν τα ολόσωμα μαγιό με ανοίγματα σε έντονα χρώματα που αποτελούν το φετινό must. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με ένα πολύχρωμο ή floral καφτάνι και σανδάλια που φυσικά θα βρείτε στο eBay International Market. Μην φοβηθείτε να φορέσετε μεγάλα αξεσουάρ όπως μακριά κολιέ ή και φουλάρια.

ebay1
ebay2
ebay3

Οι συναυλίες είναι μια αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια, που συνοδεύεται από μελωδίες και ξάστερες νύχτες! Συναυλία σημαίνει κίνηση, ένταση, χορός! Επιλέξτε κάτι άνετο και δροσερό! Εδώ η Darcy Foxx προτείνει ένα σορτσάκι συνδυασμένο με το Τ-shirt του αγαπημένου σας συγκροτήματος! Προτιμήστε flat σανδάλια ενώ για περισσότερο στυλ κρατήστε την τσάντα ταχυδρόμου, που σύμφωνα με το eBay International Market είναι το φετινό καλοκαιρινό trend! Ολοκληρώστε το look σας φορώντας πολλά και πολύχρωμα βραχιόλια!



Τι πιο ρομαντικό από ένα καλοκαιρινό δείπνο για δύο; Κλέψτε τα βλέμματα αλλά και την καρδιά του, επιλέγοντας ένα αέρινο maxi φόρεμα που μπορείτε να το συνδυάσετε με πλατφόρμες και ένα clutch. "Αν το φόρεμα σας είναι strapless ή με έναν ώμο συνδυάστε το με κρεμαστά σκουλαρίκια! Επίσης μην ξεχνάτε πως τα μεγάλα δαχτυλίδια φέτος είναι απαραίτητο αξεσουάρ και συνδυάζονται με τα πάντα!" μας συμβούλεψε η Darcy Foxx. Στο eBay International Market θα βρείτε μεγάλη ποικιλία φορεμάτων αλλά και αξεσουάρ που θα λατρέψετε.



Το eIM και η Darcy Foxx σας καλούν να πάρετε μέρος στον μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό που φιλοξενείτε στην σελίδα του Deal Hunter GR στο facebook και να μοιραστείτε με την κοινότητα το δικό σας καλοκαιρινό outfit. Ο νικητής θα κερδίσει μια δωροεπιταγή 100 € από το ebay.gr. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε την διεύθυνση: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/DealHunter.GR?sk=app_95936962634

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα, παρακαλώ επισκεφτείτε τα παρακάτω links:
http://viewitem.eim.ebay.gr/1216-White-One-Piece-Padded-Monokini-Swimsuit-10-12-14/250797191945/item
http://viewitem.eim.ebay.gr/Bon-Jovi-album-cd-Black-T-Shirt-Adults--Sizes/330539114831/item
http://viewitem.eim.ebay.gr/WOOD-Beaded-Halter-70s-Earthy-Boho-Long-Maxi-fp-Dress-L/380353508584/item