Είδαμε το Dolce & Gabbana Alta Moda Show! Μία baroque μελωδία με βασίλισσα την JLo (video + photos)

Νατάσσα Σχοινά
Είδαμε το Dolce & Gabbana Alta Moda Show! Μία baroque μελωδία με βασίλισσα την JLo (video + photos)

Η Jennifer Lopez υποκλίνεται σε κρύσταλλα, μετάξι, έντονα χρώματα και μία φανερή αγάπη για τον μαξιμαλισμό μέσα από τη νέα συλλογή του Ιταλικού οίκου.

Το Dolce & Gabbana Alta Moda show στη Βενετία ήταν τέτοιο που μπόρεσε να αφήσει για λίγο στην άκρη την πίεση της πανδημίας. Με έναν μαγικό, θα έλεγε κανείς, βασιλικό τρόπο τα πράγματα μεταφέρθηκαν από τον Domenico Dolce και τον Stefano Gabbana σε ένα παράλληλο σύμπαν. Σε εκείνο που πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η μόδα. Η τέχνη. Η μαγεία της δημιουργίας.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό, η Jennifer Lopez εμφανίστηκε ως επίτιμη καλεσμένη, αλλά ντύθηκε ως μία πραγματική βασίλισσα που μεταφέρθηκε μέσα από μία πύλη από το παρελθόν στο μέλλον φέρνοντας μαζί της όλα τα στολίδια και τα κεντήματα στα ρούχα του σήμερα.

https://www.instagram.com/p/CTK_d1lhtaD

Η royal JLo

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να χαρακτηρίσεις τη σταρ πέρα από «βασίλισσα». Τουλάχιστον όχι κοιτώντας αυτό το total Dolce & Gabbana outfit, αποτελούμενο από ένα μαύρο baroque floral παντελόνι, ένα crop top με κρύσταλλα και μία επιβλητική κάπα από πράσινο μετάξι.

https://www.instagram.com/p/CTKxQK8pq3P

Η JLo δημιούργησε αυτό το outfit και εμφανίστηκε στην εικονική Piazza San Marco και στο soirée των σχεδιαστών που περιστοιχίστηκε από πολλούς A-listers, όπως η January Jones, η Heidi Klum και η Monica Bellucci.

Το event στη Βενετία

Όσα λαμπερά γεγονότα κι αν έχει φιλοξενήσει η Βενετία ανά τα χρόνια, αυτό που διοργανώθηκε για την παρουσίαση της νέας συλλογής Dolce & Gabbana είναι από αυτά που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχαστούν.




«H Piazzetta San Marco είναι το μέρος όπου οι επισκέπτες της πόλης καλούνταν κάποτε να θαυμάσουν τη μεγαλοπρέπεια της Serenissima και είναι κατά συνέπεια ένα από τα μέρη με τους πιο διάσημους και ξακουστούς θησαυρούς της Βενετίας» - Dolce & Gabbana Instagram

https://www.instagram.com/p/CTKs6I7j9ZW


Η Jennifer Hudson εμφανίστηκε με ένα ολόχρυσο φόρεμα για την ερμηνεία του Nessum Dorma.

https://www.instagram.com/p/CTLtfb-shKJ

Τούλι και ζορζέτα απογείωνε τα σχέδια των φορεμάτων που παρέλασαν μπροστά από τα μάτια των θεατών.

https://www.instagram.com/p/CTLJkEtFogy

Κρύσταλλα, φτερά και καρνιβαλικές μάσκες βημάτισαν στην κεντρική πλατεία της Ιταλικής πόλης υπενθυμίζοντας ότι μερικές φορές η καθημερινή ζωή έχει ανάγκη πινελιές υπερβολής, χλιδής αλλά και επιρροής από το παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/CTLNJw6DOb4


«Η συλλογή Dolce Gabbana Alta Moda διεγείρει μοναδικά συναισθήματα την ώρα που μοναδικό μετάξι, brocades, βελούδο, γυαλί και κρύσταλλα, κεντήματα και πολύτιμα υφάσματα ενώνονται σε μία τέλεια μελωδία ομορφιάς και Ιταλικής τέχνης» - Dolce & Gabbana Instagram

https://www.instagram.com/p/CTL66QAAHIw


Το fashion show Dolce&Gabbana Alta Moda 2019 ήταν ένας φόρος τιμής στον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό

Στη συνέχεια θα θαυμάσεις μερικές από τις πιο λαμπερές εμφανίσεις των καλεσμένων.