Το κίτρινο, το πορτοκαλί και το ροζ θα είναι τα must χρώματα αυτού του φθινοπώρου!

Sabine Camhi
Το κίτρινο, το πορτοκαλί και το ροζ θα είναι τα must χρώματα αυτού του φθινοπώρου!

Θα φωτίσουν τις κρύες μέρες της επερχόμενης σεζόν!

Παρόλο που είμαστε ακόμη κάτω από το air condition και η ζέστη καλά κρατεί, ήθελα να σε ενημερώσω σχετικά με τα color trends του φετινού φθινοπώρου. Το κίτρινο, το πορτοκαλί, και το ροζ κυριάρχησαν στις πασαρέλες των Versace, Prada και Gucci την περασμένη σεζόν. Φέτος το φθινόπωρο λοιπόν δεν θα είναι τόσο μουντό και γκρι χάρη σε αυτά τα brands – γι’ αυτό, μην στεναχωρηθείς που τελειώνει το καλοκαίρι, οι πιο πολύχρωμες εμφανίσεις μας μόλις αρχίζουν!

Το πιο χαρούμενο fashion trend για το φετινό καλοκαίρι θα θέλεις να το φορέσεις...χθες!

Το κίτρινο…

Τα έντονα χρώματα κάνουν statement στη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021. Το κίτρινο ήταν ο star των κοστουμιών του Moschino και ενσωματώθηκε στις βραδινές εμφανίσεις του Marc Jacobs. Ο οίκος Dior, από την άλλη, έδωσε στα κομμάτια του μια χαλαρή και κομψή εμφάνιση.



Το κόκκινο…

Ο γαλλικός οίκος μόδας Chanel χρησιμοποίησε το κόκκινο ως σύμβολο αναστάτωσης και καινοτομίας, ιδιαίτερα στη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, εισάγοντας το μέσα από ολόσωμες φόρμες και σέξι μίνι φορέματα. Αυτό το χρώμα μπορεί να δώσει την ένταση που χρειαζόμαστε, φτιάχνοντας μας την διάθεση.



Τελευταίο είναι το ροζ…

Πώς θα το φορέσουμε αυτή τη σεζόν με ένα μη παιδικό και girly τρόπο; Αυτό το χρώμα το συναντάμε πλέον σε κάθε σεζόν σχεδόν, πράγμα που μας αποδεικνύει πως μπορεί να πρωταγωνιστεί και σε σοφιστικέ εμφανίσεις. Φέτος το είδαμε στις πασαρέλες του οίκου Schiaparelli και Raf Simons, και συγκεκριμένα σε τζάκετ και cargo pants. Ο οίκος Balmain από την άλλη το προσδιόρισε ως το χρώμα κλειδί για τα outerwear.

Είσαι έτοιμη να κάνεις τις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου πιο ενδιαφέρουσες; Συνέχισε παρακάτω για inspo.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Imax Tree Moschino