Ο οίκος Balmain κυκλοφορεί mini σειρά – Θα είναι το πιο hot fashion show φέτος

Sabine Camhi
Ο οίκος Balmain κυκλοφορεί mini σειρά – Θα είναι το πιο hot fashion show φέτος

Μια ιστορία με μυστήριο, μουσική και πολύ πάθος!

Για τη φθινοπωρινή καμπάνια του οίκου Balmain, ο Γάλλος σχεδιαστής συνεργάστηκε με το τηλεοπτικό δίκτυο του Ηνωμένου Βασιλείου Channel 4 για να δημιουργήσει μια δραματική σειρά με τίτλο Fracture. Πρωταγωνιστές της σειράς θα είναι οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Jesse Jo Stark, Tommy Dorfman, Charles Melton και Ajani Russell.


https://www.instagram.com/p/CTAT5SJoCvZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μετά από 10 χρόνια στον Balmain, συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι απλώς ένας σχεδιαστής», είπε ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου, Olivier Rousteing.

S/S 21: O Olivier Rousteing παρουσίασε μία συλλογή που εξασφαλίζει την υστεροφημία του Οίκου Balmain

Η mini σειρά πέντε επεισοδίων, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου, σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ένα brand συνεργάζεται με ένα τηλεοπτικό δίκτυο με αυτόν τον τρόπο. «Αυτό που έκανε αυτό το project τόσο συναρπαστικό είναι ότι δεν επικεντρωθήκαμε στην μόδα αλλά στους χαρακτήρες και τις εμπειρίες τους», είπε ο 35χρονος σχεδιαστής.

Πλοκή

Τοποθετημένο στο Le Rêve Motel στο Λος Άντζελες, πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η Mya (Stark), μια ταλαιπωρημένη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός που παράτησε την προνομιακή της ζωή στη Νέα Υόρκη.



Το cast θα φοράει προφανώς τις νέες δημιουργίες του οίκου… όμως τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε;

Θα δεις μια μείξη δυνατών προσωπικοτήτων που εκπροσωπούν τη νέα γενιά και μάχονται για την ελευθερία. Ο Rousteing θέλει να αποδείξει πως δεν υπάρχει μόδα χωρίς το ρεαλισμό του κόσμου μας.

Αν είσαι θαυμάστρια του Balmain και θέλεις να δεις μια stylish ταινία, τότε αυτή η σειρά είναι σίγουρα για σένα. Απ’ ότι φαίνεται, είναι πολύ πιθανό πως το μέλλον της μόδας θα περιλαμβάνει αναπόφευκτα τηλεοπτικές σειρές.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @balmain