AXDW: Η Forel by Vassilis Zoulias υμνεί τη γυναίκα συνδυάζοντας τη διαχρονικότητα με τον δυναμισμό

Νατάσσα Σχοινά
AXDW: Η Forel by Vassilis Zoulias υμνεί τη γυναίκα συνδυάζοντας τη διαχρονικότητα με τον δυναμισμό

Ο καταξιωμένος Έλληνας σχεδιαστής ενώνει τις δυνάμεις του με τη Forel για μία διαχρονικά κομψή συλλογή.

Η δεύτερη ημέρα του Athens Xclusive Designers Week ξεκίνησε με μία πολύ ιδιαίτερη συνεργασία. Το αγαπημένο fashion brand Forel και ο κορυφαίος Έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία μίας συλλογής, Forel by Vassilis Zoulias, που θα ταξιδέψει κάθε γυναικείο μυαλό σε έναν κόσμο όπου το στυλ και η θηλυκότητα κυριαρχούν.

Σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια του κέντρου στο City Link, στο Clemente Café VIII, και με ένα πολύ ιδιαίτερο installation τα μοντέλα παρέλασαν με τις ονειρικές δημιουργίες του σχεδιαστή συγκεντρώνοντας την vintage αισθητική που κρύβεται πίσω από τα ρούχα μπροστά από τα χαρακτηριστικής αρχιτεκτονικής κτίρια της Αθήνας.

AXDW: Η πρώτη μέρα της διοργάνωσης έντυσε το Ζάππειο με κομψότητα, χρώματα και λάμψη

«Η έναρξη της συνεργασίας μας με τον Βασίλη Ζούλια είναι ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε έναν σημαντικό σταθμό της ιστορίας μας. Καταξιωμένος διεθνώς και ιδιαίτερα αγαπητός για το στυλ του, ο Βασίλης Ζούλιας ταιριάζει με τη φιλοσοφία της Forel που επενδύει στη διαχρονική κομψότητα», δήλωσε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Forel, Μάκης Χατζούλας.

https://www.instagram.com/p/CVvVw1Mo6tz

Κομψότητα, classiness, θηλυκότητα. Κάπως έτσι περιγράφει κσνείς τη συλλογή που μονοπώλησε τα Αθηναϊκά βλέμματα. Υφάσματα που κάνουν το γυναικείο σώμα να νιώθει άνετα μέσα στα ρούχα που ανέμελα το αγκαλιάζουν. Χρώματα, όπως το μπεζ και το γκρι, που αναβαθμίζουν κατευθείαν το τελικό αποτέλεσμα δίνοντας την κατάλληλη δόση ποιότητας σε κάθε περίσταση.

axdw forel by vassilis zoulias5

Ο συνδυασμός του διαχρονικού μαύρου με το τολμηρό κόκκινο γίνεται το style combo που τραβάει τα βλέμματα με τον πιο high-fashion τρόπο, ενώ οι λεπτομέρειες με φιόγκους προσδίδουν μία πιο θηλυκή και λεπτεπίλεπτα παιχνιδιάρικη διάθεση στα σύνολα.

axdw forel by vassilis zoulias2

Το off-the-shoulder γίνεται το σχέδιο που αποκαλύπτει γλυκά τους γυναικείους ώμους και τον λαιμό τονίζοντας τις καμπύλες και εφαρμόζοντας στο σώμα σαν σε γλυπτό. Σαν να είναι ένα έργο τέχνης. Όπως ακριβώς, δηλαδή, βλέπει το σώμα ο σχεδιαστής.

axdw forel by vassilis zoulias11

Ο δυναμισμός συντροφεύει τη γυναίκα. Και η λέξη του γίνεται πράξη με παλτό που μπορούν, από τη μία, να απογειώσουν το work style και, από την άλλη, να την ακολουθήσουν στις υποχρεώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

axdw forel by vassilis zoulias8

Ένα σόου με μία και μόνο πρωταγωνίστρια: τη γυναίκα.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες από το επιβλητικό σόου της συλλογής.